Halálos közlekedési baleset történt Harkakötöny közelében szerda délelőtt – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Egy ember meghalt

Két személyautó ütközött össze frontálisan Harkakötöny térségében, az 5402-es út 43-as kilométerénél. A balesetben egy ember csak könnyebben sérült meg, egy másik viszont a helyszínen életét vesztette – írták. A rendőrség az útszakaszt a helyszínelés idejére lezárta, kerülni az alsóbbrendű utakon lehet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó:  MTI/Donka Ferenc

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset:

Helyszíni fotó:

Fotó:  MTI/Donka Ferenc

Kedden délután Kőbányán történt súlyos baleset

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt egy ember súlyosan megsérült amikor kisteherautóval ütközött össze egy autó Budapesten, Kőbányán, a Sibrik Miklós úton, a Mádi utca találkozásának közelében, 2021. december 7-én, kedden délután. A sérültet a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki az autóból.

Jött a furgon

Mint megírtuk a 10. kerületi Sibrik Miklós úton haladt a Mádi utca felől a Gergely utca felé egy Ford Transit furgon, melyet egy középkorú férfi vezetett. 

A furgon

A furgon sofőrje nem sérült meg

Szembe a Panda

A lejtőn lefelé ment amikor a Bányató utcához érve azt vette észre, hogy a szemből érkező Fiat Panda átsodródik a sávjába és nem is hajlandó visszatérni a jobb oldalra.

Elkapta a kormányt

Jobbra kapta a kormányt, felugratott a járdaszegélyre, illetve az úttest és a járda közötti füves területre, de így sem tudta elkerülni a karambolt.

Füstölni kezdett

A Fiat az ütközés hatására keresztbe fordult a Sibrik Miklós úton, és füstölni kezdett. A Ford vezetője kiugrott a járművéből, próbálta kinyitni a Fiat ajtaját, de az ütközés hatására automatikusan lezártak az ajtók.

A Panda nem nézett ki jól

Le kellett vágni az autó ajtaját

Nagyon rossz állapotba került az autós

Azt is látta, hogy a sofőr rosszul van a kormány mögött, de hiába integetett és kiabált, egy autós se állt meg segíteni.

Kórházba vitték

A Panda sérült vezetőjét végül a fővárosi hivatásos tűzoltók a bal első ajtó levágásával tudták kiemelni, majd a mentőknek átadni, akik kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: MTI/Donka Ferenc