Egy ember súlyosan megsérült amikor kisteherautóval ütközött össze egy autó Budapesten, Kőbányán, a Sibrik Miklós úton, a Mádi utca találkozásának közelében. A sérültet a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki az autóból.

Jött a furgon

Kedd délután a 10. kerületi Sibrik Miklós úton haladt a Mádi utca felől a Gergely utca felé egy Ford Transit furgon, melyet egy középkorú férfi vezetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A furgon

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A furgon sofőrje nem sérült meg

Szembe a Panda

A lejtőn lefelé ment amikor a Bányató utcához érve azt vette észre, hogy a szemből érkező Fiat Panda átsodródik a sávjába és nem is hajlandó visszatérni a jobb oldalra.

Elkapta a kormányt

Jobbra kapta a kormányt, felugratott a járdaszegélyre, illetve az úttest és a járda közötti füves területre, de így sem tudta elkerülni a karambolt.

Füstölni kezdett

A Fiat az ütközés hatására keresztbe fordult a Sibrik Miklós úton, és füstölni kezdett. A Ford vezetője kiugrott a járművéből, próbálta kinyitni a Fiat ajtaját, de az ütközés hatására automatikusan lezártak az ajtók.

A Panda nem nézett ki jól

Le kellett vágni az autó ajtaját

Nagyon rossz állapotba került az autós

Azt is látta, hogy a sofőr rosszul van a kormány mögött, de hiába integetett és kiabált, egy autós se állt meg segíteni.

Kórházba vitték

A Panda sérült vezetőjét végül a fővárosi hivatásos tűzoltók a bal első ajtó levágásával tudták kiemelni, majd a mentőknek átadni, akik kórházba szállították.

Lezárták a környéket

A mentés és a helyszínelés idejére, mintegy másfél órára a Sibrik Miklós utat a Bányató utca és a Harmat utca között lezárták. Terelve közlekedett a 68-as autóbusz, nem érintette a Szövőszék utca, az Újhegyi sétány, a Tavas utca és a Sibrik Miklós út megállókat, a 117-es autóbusz pedig kihagyta a Szövőszék utca, az Újhegyi sétány, a Tavas utca és a Mélytó utca megállót.