Meghalt egy férfi a vályogházában keletkezett tűzben kedd reggel a Nógrád megyei Kétbodonyban.

Kivittek, de már késő volt

A 80 négyzetméteres ház hálószobájában egy ágy égett. A férfit a szomszédok még a tűzoltók kiérkezése előtt kivitték az épületből, de a füstmérgezést nem élte túl. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jöttek a tűzoltók

A tűzoltók percek alatt eloltották a tüzet, amelynek keletkezési körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja – írta a katasztrófavédelem szóvivője.

Sok a lakástűz

Mukics Dániel ismét figyelmeztetett arra, hogy a hideg időben több a lakástűz. Az ilyen esetek elkerülése érdekében érdemes füstérzékelőt vásárolni otthonra, s jobban figyelni az egyedül élő rokonokra, ismerősökre, szomszédokra.

Hétvégi tűzhalál

Győrben szombat este egy családi ház egyik szobája gyulladt ki. Az égő szobából egy embert kivittek a tűoltók, de már nem tudták megmenteni.

A lom is lehet veszélyes

Az otthonban nagyon sok felhalmozott tárgy és összegyűjtött papírhulladék volt, de pontosan nem lehetett tdni, hogy miképpen lobbantak fel a lángok.

Advent első vasárnapján is volt halálos tűz

Advent első vasárnapján a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsózsolcán halt meg egy ember egy kigyulladt ingatlanban.

Budapesten egy kisebb lakás égett ki

Később a VI. kerületi Nagymező utca egyik három emeletes társasházához riasztották a tűzoltókat. Egy 30 négyzetméteres földszinti lakás gyulladt ki, amelyben tíz négyzetméteren berendezési tárgyak égtek. A tűzoltók az oltás során egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. A lépcsőházból öt embert kísértek ki a tűzoltók.