A monori rendőrök befejezték a nyomozást egy 33 éves nővel szemben, aki volt barátja másfelé kacsingatásait egy partnerkereső oldalon létrehozott álprofillal bosszulta meg. A férfit szélsőségesen negatív tulajdonságokkal ruházta fel és mobilszámát is megosztotta.

Rossz vége lett a kapcsolatnak

A 36 éves férfi és a kisgyermekét egyedül nevelő nő kapcsolata 2020 februárjában kezdődött, ám néhány hónappal később véget ért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fizetős társkeresőkre rakta fel

A szakítás után kezdődött a férfi kálváriája, ismeretlen nők hívogatták, akik egy fizetős partnerkereső oldalon találtak rá. Ezzel nem lett volna problémája, ám a weboldalról már korábban törölte magát, ráadásul hívói olyan tulajdonságokkal illették, amelyet bizonyosan nem állított magáról.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

FRISS!

Hazugságok

Kiderült, valós énje tényleg nem szerepel már a regisztráltak között, ám a nevével, telefonszámával egy vadonatúj tagként igen. A profilt jogosulatlanul létrehozó hamis és negatív tulajdonságokkal ruházta fel: rendszeresen iszik, házas, nem akar gyereket, 50-78 év közötti hölgyeket keres és mindent megengedhet magának, mert kőgazdag, írja a police.hu.

Fejlejentést tett

A férfi sejtette, hogy volt barátnője állhat a háttérben, feljelentést tett. A nőt kihallgatták, beismerő vallomást tett. Elmondta, szakításuk után jött rá, hogy párja az idő alatt is más nők tiszavirág-életű társaságát kereste, amikor még együtt voltak.

Tiszta ideg lett

A férfi különböző társkereső oldalakon folytatott, erősen túlfűtött tartalmú üzeneteit látva először ledöbbent, majd „tiszta ideg” lett. Csalódottságát, dühét úgy vezette le, hogy megalkotott róla egy valótlanságokkal teletűzdelt profilt: iszik, dohányzik, és 55 év feletti hölgyek társaságára vágyik.

Megbánta

Ténykedését azzal tetőzte, hogy a férfi mobilszámát is szétküldözgette vadidegen nőknek. Azt állította, megbánta tettét. A férfi megalázta, ezért revansot vett.

Ez történik most

A nő ellen információs rendszer vagy adat megsértése vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels