A zuglói rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint minden ok nélkül támadott meg nőket a főváros 10. és 14. kerületében.

A nyílt utcán is támadott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 14. Kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folytat eljárást egy szigetszentmiklósi férfival szemben, aki 2021. november 13-án egymás után négy embert ütött meg egy kőbányai üzletközpontban és Zuglóban a nyílt utcán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bele is rúgott áldozatába

A rendelkezésre álló adatok szerint a verekedő 17 óra 45 perc körül a Mogyoródi úton akadt össze az egyik áldozatával, akit először fejen ütött, majd miután a földre lökte, belerúgott. Végül se szó, se beszéd, továbbállt. A kerületi rendőrök akkor fél órán belül elfogták a 31 éves K. Zoltánt és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi akkor tagadta, hogy bárkit is megvert volna, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Több hasonló eset

Az eljárás során felmerült a gyanú, hogy három korábbi hasonló jellegű bűncselekmény is ehhez a támadóhoz köthető. K. Zoltán ez után elérhetetlenné vált a nyomozó hatóság számára, ezért ellene 2021. november 26-án elfogatóparancsot adtak ki.

Fejbe ütötte egy másik áldozatát

Az új adatok szerint a verekedő szintén november 13-án 17 óra körül egy 10. kerületi bevásárlóközpont egyik elektronikai üzletében lépett egy nő mögé, akit olyan erővel ütött fejbe, hogy a nő a földre zuhant, ő pedig egyszerűen kisétált az üzletből. Az erőszakos férfi ezután egy cipőbolthoz ment, ahol egy vele szembejövő másik nőt ütött arcon szó nélkül, aki szintén a padlóra esett. A támadó innen is továbbállt, hogy egy újabb nőt üssön tarkón egy ruházati kereskedésnél, majd elhagyta a bevásárlóközpontot.

Szó nélkül támadott

A nyomozás során mind a négy sértett arról számolt be, hogy támadójuk szó nélkül ütötte őket, a tettlegességnek semmilyen előzménye nem volt.

Elfogták

A körözött férfit 2021. december 2-án reggel ugyanazon bevásárlóközpont előtt fogták el, ahol három héttel korábban a támadások történtek.

Mindent tagad

A már korábban gyanúsított férfit ezt követően a 14. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol négyrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság elrendelt. K. Zoltán a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta, elmondása szerint nem volt soha az erőszak híve. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció