Újabb motoros vesztette életét, a tragédia ezúttal Nyírmártonfalván történt. Az elmúlt 24 órában a harmadik motoros halt meg az utakon.

Fának ütközött

A police.hu tájékoztatása szerint közúti közlekedési baleset történt 2021. június 6-án 15 óra 15 perc körül Nyírmártonfalván, a Parcella utcában. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy motoros eddig tisztázatlan körülmények között egy fának ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen meghalt

A baleset következtében a motorkerékpárt vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére a forgalmat az érintett útszakaszról a környező utcákba terelik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A harmadik motoros hal meg 24 órán belül

Az elmúlt 24 órában a harmadik motoros veszti életét az utakon. Mint ahogyan azt a Kékvillogó is megírta Lentikápolnánál egy motoros és egy tehergépkocsi ütközött össze, a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Tehergépkocsival ütközött

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2021. június 5-én 22 óra 15 perc körül a 7416-os számú úton, Lentikápolna közigazgatási területén, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy kereszteződésben egy motoros és egy tehergépkocsi ütközött össze. A balesetben a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írta a police.hu.

Békéscsabánál is meghalt egy motoros

Szintén itt a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy Békéscsabánál elesett és egy autó alá csúszott és életét vesztette egy motoros a 44-es főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán.

Autónak ütközött

Amikor a férfi elcsúszott, a neki szemből érkező autó alá csúszott. A motoros a helyszínen életét vesztette.

Pénteken Szolnoknál történt tömegbaleset

Mint megírtuk, június 4-én, 12 óra 40 perc körül a 4. számú főút 92. szelvényében, Szolnok külterületén történt tömegszerencsétlenség. A végzetes balesetben egy kamion ütközött egy kisbusszal, a balesetben pedig hárman meghaltak, és rajtuk kívül 13-an megsérültek, közülük ketten életveszélyesen.

Több mentő is érkezett

A szolnoki tömegbaleset helyszínére összesen nyolc mentőautó és két mentőhelikopter érkezett. A sérülteket budapesti, szolnoki és kecskeméti kórházakba szállították.

16-an szenvedtek balesetet

Bálint F. Levente megyei rendőrségi sajtóreferens korábban azt közölte, hogy a balesetet okozó kamion román jelzésű volt, és ketten ültek benne. A balesetben összesen 16-an voltak érintettek, a hivatásos tűzoltók pedig három embert szabadítottak k a roncsok közül feszítővágóval.

Elszabadult a kamion

Bálint F. Levente azt is elmondta, hogy a kamion Budapest irányából tartott Debrecen felé, amikor a vezető elvesztette az irányítást a járműve felett. A sofőr oldalról csapódott neki a felnőtt utasokat szállító kisbusznak, amely az ütközéstől az oldalára borult, az utasok közül többen kirepültek a járműből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay