Elesett és egy autó alá csúszott és életét vesztette egy motoros a 44-es főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán. A helyszínelés miatt az úton teljes útlezárás van érvényben.

Motoros szenvedett balesetet

Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán egy sofőr közlekedett a motorjával június 5-én, 15 óra előtt néhány perccel, amikor megcsúszott a motorjával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Békéscsabánál történt a halálos baleset

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Autónak ütközött

Amikor a férfi elcsúszott, a neki szemből érkező autó alá csúszott. A motoros a helyszínen életét vesztette.

Lezárták az utat

A baleset helyszínelésének idejére a rendőrség az egész utat teljes szélességében lezárta. A Kondoros felől Békéscsaba irányába tartókat Orosháza felé, illetve az M44-es autóútra terelik, a Békéscsabáról Kondoros felé indulókat pedig az M44-es autóútra irányítják.

Tegnap Szolnoknál történt tömegbaleset

Mint megírtuk, június 4-én, 12 óra 40 perc körül a 4. számú főút 92. szelvényében, Szolnok külterületén történt tömegszerencsétlenség. A végzetes balesetben egy kamion ütközött egy kisbusszal, a balesetben pedig hárman meghaltak, és rajtuk kívül 13-an megsérültek, közülük ketten életveszélyesen.

Több mentő is érkezett

A szolnoki tömegbaleset helyszínére összesen nyolc mentőautó és két mentőhelikopter érkezett. A sérülteket budapesti, szolnoki és kecskeméti kórházakba szállították.

16-an szenvedtek balesetet

Bálint F. Levente megyei rendőrségi sajtóreferens korábban azt közölte, hogy a balesetet okozó kamion román jelzésű volt, és ketten ültek benne. A balesetben összesen 16-an voltak érintettek, a hivatásos tűzoltók pedig három embert szabadítottak k a roncsok közül feszítővágóval.

Elszabadult a kamion

Bálint F. Levente azt is elmondta, hogy a kamion Budapest irányából tartott Debrecen felé, amikor a vezető elvesztette az irányítást a járműve felett. A sofőr oldalról csapódott neki a felnőtt utasokat szállító kisbusznak, amely az ütközéstől az oldalára borult, az utasok közül többen kirepültek a járműből.

Befejeződött a helyszínelés

A rendőrség ma hajnalban fejezte be a baleset helyszínelését, így az útszakasz 4 óra 50 perc óta ismét szabadon járható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció