A Pest megyei, cinkotai rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás ügyében. Felvétel készült ugyanis egy férfiról, aki egyetlen ütéssel betörte egy autó ablakát, majd az anyósülésről ellopott egy telepakolt táskát.

Táskát lopott

A rendőrség tájékoztatása szerint a 16. kerületi rendőrség lopás miatt indított nyomozást egy ismeretlen férfival szemben, aki a kerületben betörte egy kocsi ablakát, és magával vitt egy táskát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pénz, bankkártya, minden vitt

A nyomozás adatai szerint a tolvaj május 13-án, 11 óra 30 perc és 12 óra 5 perc között Budapest 16. kerületében egy utcán parkoló autó ablakát betörte, majd ellopta az anyósülésen lévő táskát. Nagy szerencséje volt, mert a táskában benne volt egy pénztárca, benne az iratokkal és a bankkártyával együtt, sőt még egy mobiltelefon is lapult a táska alján.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őt keresi a rendőrség

Körözött tolvaj – Forrás: Police.hu

Így segítheti a rendőrök munkáját

A 16. kerületi rendőrök kérik, hogy aki a fényképfelvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a lopással kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Videón a táskalopás

Szekszárdon egy körözött férfit fogtak el

A rendőrség egy másik bűneset kapcsán arról írt, hogy a szekszárdi rendőrök elfogtak egy 24 éves kölesdi férfit, aki ellen a bíróság korábban körözést rendelt el. Amikor a rendőrök megállították az elkövetőt, ruházatának átvizsgálásakor két csomag, alufóliába tekert kábítószergyanús anyagot is találtak nála.

Lefoglalták tőle a drogot

Lefoglalt kábítószer – Forrás: Police.hu

Körözték

A szekszárdi járőrök június 4-én, a délutáni órákban állították meg a kölesdi férfit a megyeszékhelyen. Adatainak ellenőrzésekor hamar kiderült, hogy bíróság elfogatóparancsot adott ki ellene. A körözés miatt a járőrök elfogták és előállították a férfit.

Drog volt nála

Amikor a rendőrök átvizsgálták a körözött férfi ruházatát, két csomag, alufóliába tekert kábítószergyanús anyagot találtak. Az előállított elkövetővel megcsináltatták a drogtesztet, ami pozitív értéket mutatott.

Börtönbe vitték

Az elfogott férfival szemben a rendőrök kábítószerrel visszaélés vétség gyanúja miatt eljárást indítottak. Kihallgatását követően börtönbe vitték a tettest. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Részlet a videóból