Vonattal ütközött, majd az árokba csapódott egy személyautó vasárnap este Zala megyében, Murakeresztúr és Belezna között, a balesetben egy ember megsérült.

Egy mellékúton történt a baleset

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte, hogy a baleset egy mellékúton történt. Műszaki mentésre a nagykanizsai hivatásos és a murakeresztúri önkéntes tűzoltók érkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy ember megsérült

A Mávinform arról adott hírt, hogy a Pécsről Szombathelyre közlekedő Pannónia InterRégió vonat egy andráskeresztes vasúti átjáróban ütközött a személyautóval. A gépkocsiban egy ember megsérült, a vonaton senkinek nem történt baja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szünetel a vonatközlekedés

A várhatóan 22 óráig tartó helyszínelés ideje alatt szünetel a vonatközlekedés a Gyékényes és Murakeresztúr közötti vonalon.

Zala megyében ma egy motoros is életét vesztette

Mint ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt Lentikápolnánál egy motoros és egy tehergépkocsi ütközött össze, a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Tehergépkocsival ütközött

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2021. június 5-én 22 óra 15 perc körül a 7416-os számú úton, Lentikápolna közigazgatási területén, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy kereszteződésben egy motoros és egy tehergépkocsi ütközött össze. A balesetben a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írta a police.hu.

Békéscsabánál is meghalt egy motoros

Mint ahogyan azt a Kékvillogó is megírta elesett és egy autó alá csúszott és életét vesztette egy motoros a 44-es főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán. 

Autónak ütközött

Amikor a férfi elcsúszott, a neki szemből érkező autó alá csúszott. A motoros a helyszínen életét vesztette.

Hajdú-Bihar megyében is motoros az áldozat

Szintén itt a Kékvillogó oldalán számoltunk be róla, hogy újabb motoros vesztette életét, a tragédia ezúttal Nyírmártonfalván történt.

Fának ütközött

A police.hu tájékoztatása szerint közúti közlekedési baleset történt 2021. június 6-án 15 óra 15 perc körül Nyírmártonfalván, a Parcella utcában. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy motoros eddig tisztázatlan körülmények között egy fának ütközött.

A helyszínen meghalt

A baleset következtében a motorkerékpárt vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle idejére a forgalmat az érintett útszakaszról a környező utcákba terelik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Facebook