Lentikápolnánál egy motoros és egy tehergépkocsi ütközött össze, a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Tehergépkocsival ütközött

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2021. június 5-én 22 óra 15 perc körül a 7416-os számú úton, Lentikápolna közigazgatási területén, ahol eddig tisztázatlan körülmények között egy kereszteződésben egy motoros és egy tehergépkocsi ütközött össze. A balesetben a motorkerékpár vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, írja a police.hu.

Hodásznál is halálos baleset történt

A rendőrség tájékoztatás szerint halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. június 5-én 18 óra 45 perc körül Hodász külterületén, a 471-es számú úton. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

77 éves utas az áldozat

A baleset következtében a Nyírkáta felől Hodász irányába közlekedő személygépkocsi 77 éves utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépkocsi vezetője, és másik utasa is megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Békéscsabánál is meghalt egy motoros

Mint ahogyan azt a Kékvillogó is megírta elesett és egy autó alá csúszott és életét vesztette egy motoros a 44-es főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán. 

Autónak ütközött

Amikor a férfi elcsúszott, a neki szemből érkező autó alá csúszott. A motoros a helyszínen életét vesztette.

Pénteken Szolnoknál történt tömegbaleset

Mint megírtuk, június 4-én, 12 óra 40 perc körül a 4. számú főút 92. szelvényében, Szolnok külterületén történt tömegszerencsétlenség. A végzetes balesetben egy kamion ütközött egy kisbusszal, a balesetben pedig hárman meghaltak, és rajtuk kívül 13-an megsérültek, közülük ketten életveszélyesen.

Több mentő is érkezett

A szolnoki tömegbaleset helyszínére összesen nyolc mentőautó és két mentőhelikopter érkezett. A sérülteket budapesti, szolnoki és kecskeméti kórházakba szállították.

16-an szenvedtek balesetet

Bálint F. Levente megyei rendőrségi sajtóreferens korábban azt közölte, hogy a balesetet okozó kamion román jelzésű volt, és ketten ültek benne. A balesetben összesen 16-an voltak érintettek, a hivatásos tűzoltók pedig három embert szabadítottak k a roncsok közül feszítővágóval.

Elszabadult a kamion

Bálint F. Levente azt is elmondta, hogy a kamion Budapest irányából tartott Debrecen felé, amikor a vezető elvesztette az irányítást a járműve felett. A sofőr oldalról csapódott neki a felnőtt utasokat szállító kisbusznak, amely az ütközéstől az oldalára borult, az utasok közül többen kirepültek a járműből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik