A közműlopással vádolt Galambos Boglárka ártatatlanságát a bíróság kimondta, Lagzi Lajcsinak viszont az év végéig még várnia kell a jogerős ítéletre.

2 év 10 hónap

Bár Galambos Lajos már szeretné maga mögött hagyni az elmúlt évek viszontagságait, és szeretne túl lenni az évek óta húzódó büntetőügyén, úgy tűink erre nem sok esélye van a közeljövőben. A zenészt a Budaörsi Járásbíróság tavaly szeptemberben nem jogerősen 2 év 10 hónap szabadságvesztésre ítélte, azonban a trombitaművész és az ügyvédje, valamint az ügyész is fellebbezett a döntés ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Boglárkát is letartóztatták

Mint ismert Lajcsi korábban már 125 napot törött letartóztatásban, valamint volt feleségét, Boglárkát is letartóztatták. Az asszonyt ezt követően 10 nappal később a másodfokon eljáró bíróság kiengedte, mondván nem áll fenn a bűncselekmény gyanúja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

100 millióra perelhetne

Boglárka mindezek ellenére vádlott maradt, végül azonban a Budaörsi Járásbíróság felmentette őt a vádak alól. Az asszony a másodfokú ítélet kimondását követően akár 100 millió forintos sérelmi díjat is követelhetne a magyar államtól, ezt a ATV-nek mondta egy, a neve elhallgatását kérő jogi szakértő.

Lajcsi ügyében csak év végén lehet ítélet

„Négy és fél hónap telt el az ítélet kihirdetése óta, de a bíróság elképesztő módon csak a napokban küldte el nekünk az írásbeli indoklást. Emiatt legfeljebb csak év végén hirdethet ítéletet a Fővárosi Törvényszék” – mondta az atv.hu-nak dr. Fröchlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

44 ezer oldal

A sztárügyvéd továbbá arról is beszélt, hogy 44 ezer oldalas nyomozati anyagot kell áttanulmányoznia a másodfokon eljáró testületnek, ami nem megy egyik napról a másikra. „Az elhúzódó eljárás miatt nagyon el vagyok keseredve, nem szeretnék most ennél többet hozzáfűzni” – mondta a portál kérdésére Galambos Lajos.

Kapcsolódó:

Lajcsi és Boglárka elváltak

A BudapestKörnyéke.hu írta meg, hivatalosan is elvált Galambos Lajos és felesége, Boglárka. Mint ismert a házaspár több mint 20 évig alkotott egy párt, ám az elmúlt évek viszontagságai a kapcsolatukat is megviselték, így a válás mellett döntöttek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Galambos Lajos és Boglárka – Forrás: YouTube