Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a Veszprém Megyei Kormányhivatal járási hivatalának épületében lett öngyilkos egy személy január 31-én, hétfőn. Az ember gyúlékony anyaggal lelocsolta és felgyújtotta magát. Olyan súlyosan megégett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Szörnyű látvány volt

Mint megírtuk az emberek kimenekültek a tűz és a füst elől. Többen elmondták, szörnyű volt látni az égő embert. A rendőrség szerint egy 74 éves férfi az áldozat, és 37 embert kellett kikísérni az épületből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Tűz a veszprémi irodaházban

“Tűz volt egy veszprémi irodaházban hétfő délután. Az első emeleten több berendezési tárgy és bútor égett, a másodikon nagy füst volt” – közölte a katasztrófavédelem.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Egy elhunyt férfit találtak

A lángokat a veszprémi tűzoltók és katasztrófavédelmi műveleti szolgálat fékezte meg. A bent tartózkodók elhagyták az épületet, a tűzoltók az elhunyt férfin kívül mást nem találtak.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Égésgyorsítót használt

Az ügyben most a rendőrség adott ki közleményt, mint írják a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. január 31-én 14 óra 40 perc körüli időben, miszerint az egyik veszprémi közintézményben egy 74 éves férfi égésgyorsító folyadékkal öntötte le magát, majd meggyújtotta.

Más nem sérült meg

Az idős férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A tűzesetben más ember nem sérült meg. A lángok átterjedtek az intézmény berendezési tárgyaira is, emiatt jelentős anyagi kár keletkezett. 

Sokkoló videó a helyszínről:

Eljárás indult

A Veszprémi Rendőrkapitányság közveszélyokozás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben. 

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: police.hu videorészlet