Felgyújtotta magát egy férfi Veszprémben Az áldozat életét vesztette, értesültünk a tragédiáról. A helyszínre több mentő és tűzoltóautó érkezett. A rendőrség jelenleg is a helyszínen van.

Felgyújtotta magát egy férfi

A Veszprém Megyei Kormányhivatal járási hivatalának épületében lett öngyilkos egy személy. Az ember gyúlékony anyaggal lelocsolta és felgyújtotta magát. Olyan súlyosan megégett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Szörnyű látvány volt

Az emberek kimenekültek a tűz és a füst elől. Többen elmondták, szörnyű volt látni az égő embert. A rendőrség szerint egy 74 éves férfi az áldozat, és 37 évben kellett kikísérni az épületből.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tűz a veszprémi irodaházban

„Tűz volt egy veszprémi irodaházban hétfő délután. Az első emeleten több berendezési tárgy és bútor égett, a másodikon nagy füst volt” – közölte a katasztrófavédelem.

Egy elhunyt férfit találtak

A lángokat a veszprémi tűzoltók és katasztrófavédelmi műveleti szolgálat fékezte meg. A bent tartózkodók elhagyták az épületet, a tűzoltók az elhunyt férfin kívül mást nem találtak. Az ügyben a rendőrség és a mentőszolgálat nyilatkozik majd részletesen.

Nyomozás indul

Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő a veol.hu-nak elmondta, az ügyben közveszélyokozás bűntett miatt indítanak nyomozást.

A veol.hu videót készítetett a helyszínen

Tragédia a pécsi megyeházán

Tavaly januárban lezuhant és meghalt egy fiatal férfi a Baranya Megyei Önkormányzat épületében. A hivatal munkatársa azért ment be az épületbe, hogy ellenőrizze a díszítéseket – legalább is ezt mondta a portásnak. Nem sokkal később a belső lépcsőház 3. emeletéről zuhant a mélybe. A férfi a helyszínen meghalt.

Kollégájuktól búcsúztak

„Nagy munkabírású, szorgalmas, aktív és másokért mindig tenni akaró fiatalembertől búcsúzunk, akinek fájdalmas vesztesége mélyen megrázta  közösségünket. A Baranya Megyei Önkormányzat dolgozói, munkatársai és vezetői őszinte részvétüket fejezik ki a családnak, a hozzátartozóknak, és osztoznak fájdalmukban” – írta az önkormányzat közleményében a tragédia után.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel Veszprémben – Forrás: youtube/veol.hu