Vonattal ütközött egy autó szombaton Szorgalmatos és Tiszalök között, a baleset miatt Tiszavasvári és Tiszalök között szünetel a vasúti forgalom.

Mindenki ki tudott szállni

A katasztrófavédelem az MTI-vel azt közölte: az ütközés következtében az autó a sínek mellett árokba esett, mindenki ki tudott szállni belőle. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Műszaki mentés

A műszaki mentést a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók végzik, akik segítettek a vonaton utazó három embernek eljutni a közútig.

Működik a fénysorompó

A Mávinform a Facebook-oldalán azt írta, a Debrecenből Tiszalökre tartó személyvonat ütközött egy autóval. A vasúti átjáróban a fénysorompó jól működött, a közút felé tiltó jelzést adott.

Újraindult a forgalom

A Mávinform tájékkoztatása szerint időközben befejezték a helyszínelést, 14:30-kor újraindulhatott a vonatforgalom Tiszavasvári és Tiszalök között.

Itt a teljes bejegyzés:

Pár napja egy rollerező családapát gázolt halálra a vonat

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta az élettársát hívta utoljára az a férfi, akit nem sokkal később halálra gázolt a vonat Pápánál szombat délután. A 3 gyermekes apa valószínűleg zenét hallgatott, ezért nem hallotta, hogy közeledik a vonat.

Rollerrel közlekedett

Ahogyan azt lapunk is megírta, május 8-án, 15 óra 30 perc körül a Pápa felől Csorna felé haladó vonattal párhuzamosan, egy földúton közlekedett a robbanó motoros rollerjével egy férfi, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a vasúti átjáróban a vonatnak ütközött. 

Helyszínen meghalt

Az ütközés következtében a rollert vezető, 24 éves, Pápa környéki férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ezzel a rollerrel közlekedett az áldozat

Helyszíni felvétel- Forrás: police.hu

Hazafelé tartott

Az áldozat egy háromgyerekes apa, aki motoros rollerrel indult haza a családjához Mezőlak felé, és annak ellenére a sínekre kanyarodott az átjáróban, hogy a vonat még dudált is.

Élettársát hívta

Nemsokkal a baleset előtt az áldozat élettársát hívta telefonon. Ezután történt a tragédia. Egy barátja érthetetlennek nevezte a tragédiát, mert a férfi gyakran járt arra, szerinte zenét hallgathatott fülhallgatóval és ezért nem hallotta, hogy jön a vonat – mondta a férfi a TV2-nek. A vonatbaleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció