Baleset történt az M6-os autópályán: egy autó a belső szalagkorlátnak ütközött Paks térségében, derül ki a police.hu közleményéből.

Nem sérült meg senki

Mint írják az eddig rendelkezésre álló adatok szerint 2021. május 15-én 15 óra 23 perckor egy személygépkocsi vezetője az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán, a 110-es kilométerszelvény közelében közlekedett Paks térségében, amikor ismeretlen körülmények között a belső szalagkorlátnak ütközött. A balesetben nem sérült meg senki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rendőrök irányítják a forgalmat

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az előző sávot lezárták. Az érintett útszakaszon sebesség- és forgalomkorlátozásra kell számítani az arra haladóknak. A forgalmat rendőrök irányítják. Mindenki óvatos közlekedjen!

Az M3-ason két baleset is történt

Mint azt a KékVillogó is megírta két baleset is történt az M3-as autópálya bevezető szakaszán.

Tisztázatlan körülmények

Eddig tisztázatlan körülmények között egy motor és egy kisteherautó ütközött össze 2021. május 15-én 10 óra 12 perckor az M3-as autópályán a Budapestre vezető oldalon, a Szerencs utca és a Széchenyi út közötti szakaszon.

Nem sérült meg senki

A baleset helyszínéhez közel, kis idővel később hat személyautó ütközött össze. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a balesetekben senki nem sérült meg.

Az M44-es autópályán szalagkorlátnak ütközött egy ittas sofőr

Az M44-es gyorsforgalmi út Békés megyei szakaszán, Szarvas közelében 8 óra 30 perc körül szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. A mentők a jármű vezetőjét, akinél felmerült az ittasság gyanúja, nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba, írta meg korábban a baleset-info.hu.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M1-esen kamion tarolta le a helyszínelő rendőröket

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta több gépjármű is egymásba rohant szombat hajnalban az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 89-es kilométernél.

Fotó a helyszínről:

Fotó: baleset-info.hu

Többen megsérültek

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szombat hajnalban azt közölte, hogy “személyi sérüléssel járó” közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópályán: hét gépjármű ütközött össze és hatan megsérültek.

Lezárták az érintett szakaszt

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a pályát teljes szélességében lezárták.

Egy korábbi baleset helyszínelését fejezték épp be

baleset-info.hu úgy tudja, hogy a helyszínen egy korábbi baleset helyszínelését éppen befejezték, amikor a MAN márkájú kamion sofőrje behajtott és letarolt több járművet, köztük rendőrautókat is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels