Reggel hét óra magasságában érkeztek a mentők a szombathelyi Barátság utca egyik társasházához, ahonnan aztán egy asszonyt szállítottak kórházba. Nem sokkal később pedig bűnügyi helyszínelők és halottszállító autó is érkezett a házhoz.

Egy csecsemő halt meg

A 112press.hu azt írja, hogy egy csecsemő halt meg a lakásban, a kórházba szállított asszony feltehetően a reggeli órákban hozhatta világra a gyermeket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Kevesen ismerték az asszonyt

Egy erkélyen álló asszony a lapnak elmondta, hogy a halottszállítóból egy kis fehér dobozt vettek elő és vitték be a házba, erről egyből tudta, hogy bizonyára egy csecsemőnek készített koporsóról van szó. A lap több emberrel is beszélt a helyszínen, akik elmondtak, hogy kevesen ismerték csak az asszonyt.

Súrlódás a párjával

Azt mondták korábban volt súrlódása a párjával, ám arról senki nem tudott, hogy várandós lett volna.

Helyszíni felvétel:

Vizsgálják a körülményeket

A lap megkeresésére a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A férj értesítette a hatóságokat

A lap úgy tudja, hogy reggel a munkából hazaérkező férj szembesült a lakásban történtekkel, ezután ő értesítette a hatóságokat. A mentők ezt követően közel egy órán át próbálták újraéleszteni a kicsit, sikertelenül.

Egy 40 év körüli pár lakott a lakásban

A történtekről a vaol.hu is beszámolt, ők azt írják a lakásban egy negyven év körüli pár lakik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső képek: 112press.hu