Egy vállalkozó 300 ezer forintot ajánlott fel annak, aki előkeríti Gy. Attilát, azt a férfit, aki múlt szombaton kitépte 22 éves volt barátnője, Gabriella szemét a Szabolcs megyei Kemecsén. A 35 éves bűnözőt a rendőrség is nagy erőkkel keresi, már nemzetközi elfogatóparancsot kértek ellene.

Védik a fiatal nőt

Felváltva védik rokonai, ismerőse azt a 22 éves Gabriellát, akit volt szerelme, Gy. Attila vakított meg múlt szombaton. A 35 éves férfi nem tudta elviselni, hogy otthagyta barátnője, és békülni ment volt élettársához.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem akart békülni

A nő viszont nem szerette volna folytatni a kapcsolatot, amelyet meg is mondott a férfinak. Attila annyira dühös lett, hogy megverte, majd kitépte Gabriella mindkét szemét, majd beült barátja autójába és elmenekült. Az autót később megtalálták, de a 35 éves férfit nem.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rémes látvány volt

A sérült nőre testvére talált rá, ő kért segítséget. „Gabi egyik szeme az arca előtt lógott, a másikat csak másnap találta meg a fűben az egyik szomszéd. Attila megérdemelné, hogy ugyanúgy szenvedjen, mint a testvérem. A védekezésképtelen húgomat még végig is húzta a földön, méghozzá arccal lefelé. Szerintem ember nem létezik, aki ne akarná agyonverni, ezért jobb neki, ha a rendőrök találják meg!” – mondta a nő testvére.

Örökre megvakult

A súlyosan sérült nő szeme világát azonban nem sikerült megmenteni, örökre megvakult.

Azonnal keresni kezdték

„Mi még szombat éjjel a keresésére indultunk, de a 35 kilométerre levő Nyírturánál csak a kocsijára sikerült rábukkannunk. Nem mehetett messze, hiszen a járgány motorja még meleg volt. Biztos vagyok benne, hogy akadt egy segítője, aki átültette egy másik autóba, hogy sikerüljön neki megszökni” – mondta Roland.

Hajtóvadászatot indítottak

A rendőrség valóságos hajtóvadászatot indított ellene, tegnap pedig már nemzetközi elfogatóparancsot is indítványoztak.

Elfogatóparancsot adtak ki

„A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntett elkövetésének gyanúja miatt kezdeményezte európai és nemzetközi elfogatóparancs kiadását Gy. Attila hencidai lakos ellen. A rendőrség 2022. február 9-én elküldte előterjesztését az ügyészségnek, amelyben kéri, hogy indítványozza az illetékes bíróságon a Magyarországon már körzött férfi külföldön történő elfogását biztosító elfogatóparancs kiadását” – áll a rendőrség közleményében.

A közelben bújkálhat

A lány rokonai azonban azt gyanítják, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település, Kemecse közelében bujkál, ezért felváltva védelmezik a kórházban ápolt lányt, valamint a városban élő családját. 

A rokonok is keresik

„Félünk, hogy ismét megtámadja Gabriellát vagy a családját, ezért állandó védelmet biztosítunk. Emellett nagy erőkkel keressük mi is, hogy a rendőrségnek átadhassuk. Egy gazdag vállalkozó pedig 300 ezer forintot ajánlott annak, aki előkeríti és átadja őt a rendőrségnek”– mondta a Borsnak egy rokon.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gy. Attila – Forrás: police.hu