Mai napig rejtegetnek veszélyeket a társkeresők, hiszen a napokban egy nő ismerkedett meg egy szélhámos férfival az egyik randioldalon. A zalaegerszegi férfi több százezer forinttal károsította meg a partnerét.

Megismerkedtek

Társkeresőn ismerkedett meg egy Bács-Kiskun megyei, szabadszállási nő a csaló férfival 2021 januárjában. Beszélgetéseik során pedig bensőséges kapcsolat alakult ki köztük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szabadszállási nő esett szerelembe

Együtt akartak Valentin-napozni

Miután a páros jól kijött egymással, ezért elhatározták, hogy személyesen is találkoznak, így megbeszéltek egy időpontot február 12-ére. A férfi ellátogatott az 58 éves nő szabadszállási otthonába, hogy a hétvégét együtt töltsék.

Pénzt kért a nőtől

Időközben a férfi pénzt kért kölcsönt a nőtől, mivel azt mondta neki, egy autóvásárlás közepén van. A kérésre a naiv nő adott is a férfinak 300.000 forintot. 

Még többet akart a férfi

A zalaegerszegi férfinak azonban ez nem volt elég, vérszemet kapott, és további 100.000 forintot ellopott az asszonytól, és Valentin-nap reggelén távozott. Ezek után a nő segítséget kért a rendőröktől.

Feljelentette

A szerencsétlen áldozat másnap tett feljelentést a rendőrségen. Ugyanakkor abban a tekintetben szerencséje volt, hogy még korábban lefényképezte a férfit, a képet átadva pedig a rendőrök hamar beazonosították a szélhámost szoknyavadászt.

Elfogták a csalót

A kunszentmiklósi rendőrök február 17-én csalás és lopás elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták az 52 éves férfit. A zalaegerszegi lakos beismerte a rendőröknek a bűn elkövetését, és a kihallgatása során azt is elmondta, hogy a jogosulatlanul megszerzett pénz nagy részét szinte azonnal elkaszinózta.

Ez is érdekelhet

Voltak más átverései is

A rendőrök kiderítették, hogy a jelenleg szabadlábon védekező férfinak nem ez volt az első átverése, mivel a csaló már korábban is elkövethetett hasonló jellegű bűncselekményeket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay