Mentők, tűzoltók, rendőrök lepték el Budapest egyik lakótelepét vasárnap este. Egy házaspár veszett össze, a nőt a férje ütötte-verte, majd azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a lakást.

Összeveszett egy házaspár

Egy házaspár veszett össze vasárnap este Budapesten. A családi perpatvarból akkora balhé lett, hogy a férfi nekitámadt feleségének, ott ütötte a nőt, ahol érte.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

Az eset Budapesten, a 4. kerületben, a Stop Shop bevásárlóközpontnál történt.

Robbantani akart

A 7. emeleten élő házaspár férfi tagja a verekedés után azzal fenyegetőzött, hogy kinyitja a gázt és felrobbantja a lakást.

Felfújható párnát feszítettek ki a tűzoltók

A tűzoltók fel voltak készülve arra, hogy felrobban a lakás, ezért egy felfújható párnát feszítettek ki, azért, hogyha valaki kizuhanna, arra essen rá.

Kórházba vitték a házaspár mindkét tagját

Hatalmas volt a készültség, a környéket mentők, tűzoltók, rendőrök lepték el. Végül a verekedő férfit és a feleségét is kórházba vitték.

A TEK is a helyszínen volt

A ház gondnoka a Tényeknek azt mondta, hogy a Tek kommandósai is a helyszínre érkeztek. De szerencsére haláleset nem történt.

Vérnyomok a lépcsőházban

A lépcsőházban még hétfőn is látszódtak a vérnyomok a liften és folyó falain. Valószínűleg a férfi durván bántalmazhatta feleségét. Győrfi Pál az esettel kapcsolatban annyit mondott, hogy fejsérülésekkel szállították kórházba a házaspárt.

A gyerekek végignézték a balhét

A verekedést a házaspár két gyermeke is végignézte. Az egyik egy 7 éves kisfiú. Az őrjöngő férfit a rendőrök őrizetbe vették.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Újpest-Káposztásmegyeriek (köszönjük a posztolónak, hogy felvételeivel hozzájárult mások tájékoztatásához)