Meghalt a gyulafehérvári Mihai Viteazul Katonai Főgimnázium egyik tanulója csütörtökön, miután lezuhant az iskolaépület negyedik emeletéről. A gimnáziumi felvételi alkalmával tartott pszichológiai vizsgálaton alkalmasnak nyilvánították a fiút.

Katonai ruhában ment az iskolában

A tanuló katonai ruhában jelent meg a reggeli névsorolvasáson, majd visszavonult a negyedik emeleti szobájába. Ott állítólag átöltözött, majd nem sokkal később az épület előtt találtak rá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eszméletlen állapotban találták meg

A gimnáziumi felvételi alkalmával tartott pszichológiai vizsgálaton alkalmasnak nyilvánították a fiút. A katonai oktatási intézmény a tragédia után közölte: a fiatalt reggel 8 óra körül találták meg eszméletlen állapotban, miután lezuhant a negyedik emeletről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megkezdték a nyomozást

A holttestet a megyei törvényszéki orvostani intézetbe szállították. Az ügyet a katonai ügyészség vizsgálja ki. Az ügyben a Gyulafehérvári Rendőrség megkezdte a nyomozást.

Búcsúlevelet hagyott

A rendőrség, a tragikus eset után, átkutatta a tanuló szobáját is. Ott megtalálták a családnak címzett búcsúlevelet, ezért úgy vélik, öngyilkosság történt. Ezt a feltételezést az is megerősíti, hogy a tinédzser iskolatársai szerint a 15 éves fiú nem tudott beilleszkedni a közösségbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Több hasonló eset is történt ugyanott

Tavaly decemberben egy 11 éves fiú ugrott ki az iskolaépület harmadik emeletéről, a gyermeknek eltört a karja és mellkasi sérüléseket szenvedett, ugyanakkor december elején egy 11 éves iași-i kislány is kiugrott az iskola második emeletéről, miközben ugyanazon a napon Zilahon egy 14 éves várandós lány vetette a mélybe magát egy gyermekeknek fenntartott szociális központ második emeletéről. Két 15 éves lupényi lány is meghalt decemberben, miután kiugrottak egy elhagyatott gyárépületből.

Ez is érdekelhet

Újra megtörtént! Egy 15 éves fiú menekült a halálba, miután iskolatársai csúfolták és zaklatták: édesanyja szeme láttára ugrott le az iskola tetejéről

Van segítség!

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyulafehérvári gimnázium – Forrás: Facebook