Először egy négykézláb mászó férfire lett figyelmes, később pedig a vadászok segítségével egy holttestet és egy autóroncsot is talált az a férfi, aki a vasárnap esti, Vas megyei tragikus baleset helyszínén haladt el gépkocsijával. Az összetört BMW egy tv-torony kerítése felett repült át.

Tragédia a tv-toronynál

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról, hogy halálos kimenetelű közlekedési baleset történt vasárnap, az esti órákban Vas megyében, a hegyhátsáli tv-toronynál. Egy, a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel haladó, nyári gumival felszerelt BMW járt szerencsétlenül a 7441-es úton.

Többször a magasba pattant

A gépkocsi egy bukkanót követően a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, majd egy bekötőútnál a levegőbe emelkedett és közel 50 méter múlva ért először földet, majd ezután még többször a magasba pattant a szántóföldről.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiesett a sofőr és az utas

A BMW végül a tv-torony kerítése felett átrepülve az építmény mellett állt meg. Az autó vezetője és utasa még a kerítésen kívül kiesett a járműből.

Nem élte túl a becsapódást

A rendőrség tájékoztatása szerint a gépjárműben a baleset idején két személy utazott, akik közül az egyik fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A járműben tartózkodó másik személy súlyosan megsérült. 

Nyitott kérdések

Az eset körülményeit a Körmendi Rendőrkapitányság vizsgálja. Azt is szeretnék kideríteni, hogy ki vezette a gépkocsit.

Szörnyűségekről beszélt a szemtanú

A 112press.hu tudósítója beszélt azzal a férfivel, aki megtalálta a baleset túlélőjét. Az autós elmondta: a sérült ember zavarodott állapotban volt, nem érezte a lábait, így mentőt hívott hozzá. Ezután kezdte el a cipőjét keresni. Később megjöttek a vadászok, és együtt fedezték fel a holttestet, majd az autó roncsait.

Autómentő vitte el a roncsot

Fotó: 112press.hu

Nem sok maradt a BMW-ből

Fotó: 112press.hu

Volt, aki nem segített

Kiderült az is, hogy valószínűleg egy másik sofőr is felfedezte a négykézláb mászó sérültet, de ő, ahelyett, hogy segített volna, inkább tovább ment a kis forgalmú úton.

Kiemelt kép: az összetört BMW. Fotó: 112press.hu