Szörnyű tragédia történt vasárnap este Vas megyében. Egy nagy sebességgel haladó BMW letért az úttestről, majd az út mellett található TV-adótorony kerítését átszakítva felborult.

Átszakította a kerítést

A rendőrség információ szerint december 11-én a kora esti órákban Hegyhátsál közigazgatási területén, a 7441-es számú út Halastó és Hegyhátsál közötti útszakaszán eddig tisztázatlan körülmények között egy gépkocsi letért az úttestről és az út mellett található TV-adótorony kerítését átszakítva felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kerekeire állították a járművet

A körmendi hivatásos tűzoltók a kerítést átvágva tudták megközelíteni a járművet, hogy kerekeire állítsák, majd áramtalanítsák azt – írta oldalán a Katasztrófavédelem.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy személy életét vesztette

A gépjárműben a baleset idején két személy utazott, akik közül az egyik személy a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kórházban a másik utas

A gépjármű másik utasát a mentők munkatársai kórházba szállították. A rendőrség a baleset körülményeinek vizsgálatát megkezdte.

Nagy sebességgel haladt a BMW

A 112press.hu késő esti információi szerint egy BMW tartott nagy sebességgel Hegyhátsál felé, és eddig tisztázatlan okból a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, majd egy földes út behajtójánál a levegőbe emelkedett.

A torony mellett landolt

A gépkocsi ezután még többször a magasba repült a szántóföldről, végül a tv-torony 2,4 méter magas kerítése felett átrepülve a torony mellett állt meg. A sofőr és utasa már korábban kiesett az autóból.

Egy autós talált rá a túlélőre

A hírportál beszámolója szerint a férfire cipő nélkül, rossz állapotban talált rá egy autó vezetője. A sérült azt mondta, hogy egy szombathelyi buliból jöttek és kidobták az autóból.

Felfedezték a roncsot és a holttestet

A segítő nem volt hajlandó hazavinni a férfit, hanem tárcsázta a segélyhívót, majd, miközben a mentőre vártak vadászok segítségével felfedezték a roncsot és a holttestet. A zavart sérült látszólag ekkor jött rá, hogy őt nem kidobták az autóból, hanem kirepült. Azt egyelőre nem tudja a rendőrség, hogy ki vezette az autót. Az viszont kiderült, hogy a BMW a balesetet túlélő férfi édesapjáé.

A tragédia helyszíne

Fotó: 112press.hu

„Emberek, mire jó ez?”

„Nagy szerencse, hogy nem egy ártatlan család kocsijába repültek bele. Rájár a rúd az ön- és közveszélyesen közlekedőkre újabban. Hiába, ők tesznek érte, hogy idő előtt eltávozzanak, nem lehet így kísérteni a végtelenségig a sorsot. Emberek, mire jó ez? Megéri?” – írta egy elkeseredett hozzászóló a történteket olvasva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a szerencsétlenül járt BMW. Fotó: 112press.hu