A vasárnap este sem múlt el tűzesetek nélkül: teljesen kiégett egy lakás Budapest 9. kerületében, a 3. kerületben pedig a lángolt a tető adott munkát a tűzoltóknak.

Tűz a harmadikon

Teljesen kiégett egy lakás Budapest 9. kerületében, a Sobieski János utcában, egy három emeletes lakóház harmadik emeletén vasárnap este. A tűz az ablakon át a tetőt is károsította. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Méteres lángok

A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Kiérkezésükkor az utcafronti ablakon méteres lángok törtek ki. Több oldalról, hat vízsugárral, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával eloltották a lángokat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem sérült meg senki

A helyszínre mentők is kiérkeztek, de mint kiderült, szerencsére nem sérült meg senki – írta a katasztrofavedelem.hu.

Segít az önkormányzat

Baranyi Krisztina a kerület polgármestere Facebook oldalán azt írta, hogy elhelyezik azokat a lakókat, akik bajba jutottak.

Elhelyezik a lakókat

 „Sajnos tűz ütött ki a Sobieski János utcában. Egy lakás teljesen kiégett, az oltás még folyik. A helyszínen vagyunk, elhelyezzük azokat a lakókat, akiknek erre szükségük van” – írta a közösségi oldalán.

Égett a tetőszerkezet

Teljes terjedelemben égett egy épület tetőszerkezete Budapest 3. kerületében, a Zrínyi utcában vasárnap késő este. A fővárosi hivatásos tűzoltók a lángokat három vízsugárral, rövid idő alatt megfékezték, védve a szomszédos épületeket is a tűz továbbterjedésétől.

Volt dolguk a lánglovagoknak

Fotó: Katasztrófavédelem

Megfékezték a tüzet

Fotó: Katasztrófavédelem

Egy ember került kórházba

 Egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A katasztrófavédők ismét felhívják a figyelmet arra, hogy mindenki figyeljen oda, mert ezek a tűzesetek elkerülhetők lennének. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: tűz a budapesti 3. kerületben Fotó: Katasztrófavédelem