Lassan elmondható, hogy ahány ember, annyiféle matrac létezik. Rendkívül bőséges a választék, és javasolt mélyen beleásni magunkat a témába, hiszen nem kisebb jelentőségű dologról van szó, mint az alvásunkról. Vannak, akik igyekeznek egészségesen táplálkozni, a szokásosnál többet mozogni, mégis nagyon kevesen vannak azok, akik az alvásukért tesznek valamit, pedig alvással töltjük életünk egyharmadát.

Ha nem alszunk jól, akkor reggel fáradtak vagyunk, és ez kihat az egész napi hangulatunkra. Ha ez a nem minőségi alvás állandósul, akkor annak hosszú távú következményei is lehetnek.

Memory matracok megjelenése

Napjainkban már bútorokat, sőt matracokat, azon belül memóriahabos ágybetétet is tudunk online vásárolni. Így van ez a Nonstop Bútor webáruház prémium matracaival is, amelyek a memóriahabos változaton kívül kiegészülnek még egyéb típusú ágybetétekkel is. Ha megvan a matrac, jöhet az ágykeret. Ebben a webáruházban Ön a lehető legjobb helyen jár, mert minden szükséges fekhelyet egy helyen meg tud vásárolni.

Mindennek van előnye és hátránya

Így vagyunk mindennel és nincs ez másként a memória matraccal sem. Csak attól függ, hogy milyen szemszögből nézzük. A memóriahabot leginkább azért kedvelik, mert teljes mértékben idomul felhasználója testének alakjához. Nincsenek puklik, hullámhegyek és völgyek. A memóriahabba egyszerűen belesüppedünk, és kész a keleti kényelem.

Van, aki viszont pont ezt nem szereti. Illetve, akik gyakorta küzdenek derékbántalmakkal, nekik javasolt inkább egy félkemény ortopéd szivacsos vagy rugós matrac, akár extra erős vázszerkezettel.

Tisztában kell lenni azzal a ténnyel is, hogy a memóriahabos ágybetét, anyagából kifolyólag kevésbé tud szellőzni, mint „sima” társai, így akik izzadékonyabbak, gondolják át alaposan a pro és kontra érveiket. Memóriahabos matracok esetében van még egy választási lehetőség.

Egyéb memóriahabos lehetőségek

Ha valaki mindenképpen ragaszkodik saját, már meglévő matracához, akkor fedőmatracként is beszerezheti a memóriahabos változatot. Ez főleg akkor hasznos választás, amikor a jelenlegi ágybetét félkemény vagy inkább keménybe hajló. Ilyenkor a memóriás vékonyabb réteg puhít az egész összképen, és egy sokkal kényelmesebb érzést biztosít.

Akik a memóriahabos termékeket nagyon megkedvelték, beszerezhetnek hozzá ugyanolyan anyagból párnákat is. Itt is ugyanaz a mondás, miszerint belesüpped a fej, a párna is felveszi a fej vonalát, cserébe élvezni fogjuk az éjszakát.

Hosszú garancia

A Nonstop Bútor kiváló minőségű alapanyagokkal, 50 kg/m3 sűrűségű memóriaszivaccsal dolgozik, ezért megteheti, hogy az átlagosnál hosszabb garanciát ajánl fel vásárlóinak, ez konkrétan öt évet jelent. A megvásárolt matracra pedig nagy kedvezménnyel vásárolhat később huzatot.

Emellett a webshop azt is felkínálja, hogy ha Ön nem tud dönteni két matrac között, akkor mindkettőt hazaviheti és otthonában való kipróbálás után választja ki a megfelelőt. Ilyen szolgáltatások mellett nem kérdés, hogy melyik webáruházban érdemes vásárolni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.