Az RTL celebje durván kiakadt egy cikken, amely arról szólt, hogy egy férfi azt állítja, hogy a Gáspár Laci öccse megkárosította egy drága, egymilliós órával. A cikkhez Gáspár Laci is hozzászólt. Kiakadt az újságírókra, perrel fenyegeti őket, közben a hírportál közösségi oldalán vitatkozni kezdett az olvasókkal, aztán váratlanul előkerült a férfi, akit állítólag megkárosított Gáspár Laci tesója.

Hamis méregdrága karóra

Néhány nappal ezelőtt egy cikket jelentettünk meg a Bors információira hivatkozva itt a Kékvillogó.hu hírportálon. Ebben lényegében az ált, hogy az RTL botrányhős sztárjának, Gáspár Lacinak a testvére órákkal bizniszelhetett és egy férfi állítása szerint megkárosította őt azzal, hogy egy hamis órát adott el neki egymillió forintért. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mocskos banda

A Kékvillogó.hu hírportálon megjelent cikket követően a Facebook-oldalunkon az a megtiszteltetés ért minket, hogy Gáspár Laci is hozzászólt a cikkhez. Mivel az újságíróknak nem dolga bűncselekményeket vizsgálni, a témáról természetesen mi is feltételes módban számoltunk be, hiszen amíg nincs bírósági ítélet, addig semmi sem bizonyított. Annyit azonban lehet tudni, hogy Gáspár Laci testvéréről lehet szó, így a sztár fotója is megjelent. Gáspár Laci először ezen akadt ki, így fogalmazott a közösségi oldalunkon: ”Verhetett? Tehát nem is biztos az infó de oda írjátok a nevemet! Perellek és fel is jelentelek rágalmazásért benneteket mocskos banda!”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kellemetlen eset

A sztárságát a médiának köszönhető énekes-celeb szerint az újságírók, akik tájékoztatják az olvasókat „mocskos banda” akkor, amikor számára, egy közszereplő számára kellemetlen esetről számolnak be.

Bűnös vevők?

Gáspár Laci nem csak az újságírókba rúgott bele, hanem abba a férfibe is, aki az ügyet elindította a posztjával, azzal, hogy Gáspár Laci testvéréről írt. Ezt posztolta neki vissza az RTL sztárja: „Amúgy meg ha a tesóm is volt, mi közöm hozzá!? Az is hibás, aki az utcán vesz 1 millióért órát!” Vagyis Gáspár Laci szerint lényegében az is bűnös, aki venni akar valamit és ezért megbízik az eladóban.

„Én vagyok az a pancser”

Gáspár Lacit sokan bíztatják, hogy pereljen be mindenkit, akit csak lehet, mások pedig inkább arról írnak, hogy nem kellene átverni másokat. Nem sokkal később előkerült a férfi, aki elindította a botrányt. Ezt írta az énekesnek: Szia, F. Misi vagyok, és én lennék az a pancser. A posztban nem említettem meg a neved, csak utaltam rád, az öcsédet neveztem a nevén, és sikerült találnom egy aktuális képet róla, ugyanis a 2009 körüli évből származó rab fotóról nem nagyon lehetet megismerni.”

Tényeket állítok

Az órával átvert férfi így folytatja: „Nem pletykálok, hanem tényeket állítok. Én csak az öcsédet szerettem volna ismertetni itthon, hogy több embert ne tudjon átverni, Ugyanis elég profi benne amit csinál.”

Szétszedik Gáspár Lacit

Gáspár Laci így reagált a férfi bejegyzésére: Engem miért kellett belekeverni? Ettől meglett az órád? Vagy mi a jobb most neked? Engem viszont szétszednek egy olyan dolog miatt, amihez semmi közöm! Te is felelőségre vonható vagy, mivel nem tudod bizonyítani, hogy az én öcsém vágott át. De a lényeg, hogy ameddig nincs hivatalos nyomozás, jegyzőkönyv, ami ezt megerősíti, addig ez csak egy hitelrontás, rossz hírnév keltése, rágalom kategória!” – írja Gáspár Laci.

Nevetséges helyzetbe hozta magát

Az RTL időközben megszűnt műsorának megmondóemberét nemrég egy pikáns videóval hozták összefüggésbe a kommentelők. Gáspár Laci nemrég élő műsorban tévesztette el az Omega együttes legendás dalát és „gyöngyhajú lány” helyett „zöldhajú lányt” énekelt. Akkor rajta röhögött mindenki, az RTL kegyes volt hozzá és a nevetséges videót levetette a Youtube-ról.

Balhézott Balatonfüreden

Előtte Balatonfüreden balhézott egy étteremben, az esetről videó is készült, abból sem jött ki túl jól az RTL – egyesek szerint – bukott műsorának sztárja. A Covid-járvány idején is volt balhéja, mert karantén idején látták őt az utcán, Laci szerint az nem úgy volt, hiszen nem is volt akkor még karanténban.

Bélvizsgálat a Facebookon

A Dunakeszin élő Gáspár Laci rendszeresen posztol magáról vicces, mások szerint nevetséges videókat. Volt amikor a gardróbjában hálálkozott, máskor pedig a sportautójával a háttérben fohászkodott. Legutóbb például a bélvizsgálatáról osztott meg egy reklámszagú posztot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gáspár László, énekes