Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt, Gáspár Laci Balatonfüreden csúnyán összebalhézott az egyik bár alkalmazottjával, dulakodás, kiabálás kezdődött. Valaki felvette az esetet videóra és feltette a netre, így az egész ország láthatta a nem túl kulturált viselkedést.

Élőben

Gáspár Laci szerint őt sértegették, mások szerint ő viselkedett színvonalon alul, kétégkívül csúnya szavakat is használt. A felvételen az is látható, hogy az X-Faktor mentora mobilját tartja a kezében és arra hivatkozik, hogy éppen élőzik az Instán, a nyilvánosságot pedig megpróbálja a maga oldalán felhasználni a vitában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beszólhattak a feleségének

A videóból úgy tűnik, hogy Laci azért pöccent be, mert a feleségének valaki beszólt valamit a vendéglátóhelyen, ebből lett balhé, baz*megolás és cigányozás. Egy hölgy azt mondja Lacinak, hogy „takarodj már innét, az anyádba, magadat járatod le!” Erre Laci felemeli a telefonját és azt kiabálja: „Most mondjad baz*meg, most mondjad!” Ezt követően egy nő azt mondja: „Büdös cigány”, Laci ezen kiakadt és még dühösebb lett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gáspár Laci története

Gáspár Laci a videó nyilvánosságra kerülése után a Rádió1-en mondta el, hogy szerinte mi történt valójában: „Ültünk a pultnál, nagyon jól éreztük magunkat, és nem vettem észre, hogy már négy óra van”.

Takarodjatok innét

„Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy takarodjatok innen most már, nagyon durván” – mesélte Laci, hozzátéve: nem hagyta magát, számonkérte a pultost, amiből akkora vita kerekedett, hogy dulakodni kezdtek, sőt, a feleségét is meglökték.

A szórakozóhely reagálása

A vendéglátóhely szerint azonban az énekes és társasága többszörös felszólítás után sem hagyta el a helyet, valamint az elhangzott sértések csak válaszként érkeztek Gáspár Laci szintén heves, és durva beszólásaira.

Rasszista megyjegyzés

„Megalázóan beszéltek velem, kidobtak, és még rasszista megjegyzést is kaptam. Ez az igazság, így indult a történet” – mondta Gáspár az Indexnek, ami szöges ellentétben áll a szórakozóhely szóvivője által elmondott történettel. 

Bocsánatkérést várt

Az X-Faktor mentora az eset kapcsán most ismét megszólalt, azt mondta, várta, hogy a tulaj majd felhívja és elnézést kér. „Őszinte leszek, én vártam, hogy a tulaj felhív, és elnézést kér a történtekért. Vártam, hogy azt mondja, elhatárolódik az alkalmazottja viselkedésétől. Hideg zuhanyként ért, hogy ehelyett nyilatkozgat, és így védekezik. Életemben nem történt velem még ilyen, és bevallom, nagyon rosszulesik ez az egész” – magyarázta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Közismert médiaszemélyiség védte meg Gáspár Lacit, de egyben figyelmeztette is az énekest

Kiemelt két: Gáspár Laci – Forrás: YouTube