Úgy fest, hiába a börtön, hiába a testvéri útmutatás, ismét bűnös útra léphetett Gáspár Laci legkisebb öccse. Egy illető a közösségi médiában azt állítja, hogy egy milliós órával károsította meg a férfi.

Gátlástalan átverés

Elképesztően aljas trükkel csaphatott be többeket Gáspár Laci testvére – írja a Bors. A lap szerint ráadásul már nem először gyűlt meg a baja a hatóságokkal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hiába a jó hatás

Az énekes legkisebb öccse először 2009-ben ismerkedett meg a rácson túli világgal. Akkor a nyílt utcán rabolt ki egy idős asszony. Testvére hiába próbált rá jó hatással lenni, azonban a jelek szerint nem hatottak a fivéri jótanácsok.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Viselkedési zavarokkal küzdött

„A család többször próbált már beszélni vele, de egyszerűen nem hallgat senkire. Úgy gondolom, hogy még gyerekkorában tévedt rossz útra” – magyarázta még akkoriban, hozzátéve, hogy kisegítő iskolába került annak idején, ahol viselkedési zavarokkal küzdött.

Mint ha mi sem történt volna

Gáspár Laci minden bizonnyal nem tartja a kapcsolatot testvérével, aki ugyan kiszabadult a börtönből, de a jelek szerint majdhogynem ott folytatja, ahol abbahagyta. Legalábbis erre utal egy olyan poszt, amely a Facebookon jelent meg, majd később a Redditen kötött ki.

Nem volt egyedül

Egy átvert áldozat ugyanis azt mondja, vásárolt tőle egy értékes órát, amiről később kiderült, hogy egy hamisítvány. Ráadásul nincsen egyedül ezzel ugyanis az énekes testvérének – állítólag – többeket is sikerült lehúznia.

Milliós kárt okozott

„Jó volt a szöveg, a beetetés és az időzítés, na meg a helyszín. Sajnos nem én voltam az egyedüli, akit átvert, előttem is és utánam is behintáztatott pár embert, több millió forint értékben” – mesélte a vevő. Hozzátette, kis nyomozás után gyorsan előkerült a gyanúsított.

Elengedte a történetet

„Az igazi, becsületes neve G. István, sztárénekesünk legkisebbik öccse” – állította a poszt írója, aki beletörődött sorsába és elkönyvelte az esetet egy drága tanulópénznek. „Teljes mértékben elengedtem az egészet, és sajnos az órámat is” – fogalmazott.

Akadtak más áldozatok is?

A Redditen hamar szárnyra kapott a történet és a poszt alatt jócskán akadtak olyanok, akik ugyancsak azt állítják magukról, hogy az énekes öccsének áldozatai. A csalódott illető annyit hozzátett, hogy az ügy áprilisban történt meg vele.

Jó minőségű replika

„Egy 1,2 millió forint értékű Omega karórába egy addig számomra ismeretlen figurától beszámoltam egy Breitling márkájú karórát 1 millió forint értékben, amiről a találkozó után elég hamar kiderült, hogy egy viszonylag jó minőségű hamisítvány” – ismertette esetét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünkön Gáspár Laci látható, forrás: Youtube.)