A vasárnap sajnos sok autós figyelmetlensége hozott össze sok balesetet. Ez elmúlt pár órában három autós fejezte be az útját az árokban, vagy lesodródva az út mellett. Szerencsére az anyagi károkon kívül halálos áldozat nem volt, bár egyik helyszínen mentőhelikoptert kellett hívni.

Pécsi tűzoltók áramtalanították

Árokba hajtott egy személyautó vasárnap délután a Baranya vármegyei, Pécshez közeli Görcsöny közelében. A tűzoltók Pécsről érkeztek és áramtalanították az autót.

Mentőhelikopter is érkezett

Szintén a baleset-info számolt be arról a szerencsétlenségről, ami Marcaltőnél történt. Ott egy kisteherautó rohant a fák közé. A tűzöltők láncfűrészt is használtak, mire kimentették a sofőrt, akit aztán mentőhelikopter vitt kórházba.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Olaszliszkánál is árokba hajtott

Szerencsére Olaszliszkánál nagyobb baj itt nem történt. A tűzoltók érkeztek és áramtalanítottak, de személyi sérülésről nem érkezett jelentés.

Korábban egy rudabányai férfi nem volt ilyen szerencsés

Ahogy korábban írtunk róla, halálos balesettel indult az április Borsodban. Egy 70 éves férfi az autójával árokba borult, és életét vesztette. Később kiderült: egy rosszullét volt a tragédia okozója.

Vizsgálódott a rendőrség

A vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén megerősítették a boon.hu információit: az elsődleges adatok szerint a férfi rosszul lett, ezért haladt le az autóval az útról. A rendkívüli halálesetet vizsgálja a rendőrség, tették hozzá.

Megpróbálták újraéleszteni

Úgy tudjuk, a kiérkező mentősök próbálták újraéleszteni a férfit, azonban igyekezetük nem járt sikerrel, így a helyszínen életét vesztette.

Sok a bizonytalanság

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy fiatalember holttestét találták meg Miskolcon, a Testvérvárások útja és Középszert összekötő lépcsősornál. A halott férfi családja a közösségi oldalon fordult segítségért, szemtanúkat keresnek.

Ez volt a család kérése

Olyanokat keresnek, akik láthatták a fiatal férfit a halála előtti órákban. Testvére azt írta, szeretné tudni, hogy mi történt vele pontosan. A posztot több miskolci csoportban is közzétették, mellékelve a férfiról és a helyszínről készült fotókat.

Szombaton sörözni volt

A fiatalember az Avasi sörözőben járt szombat éjjel. Onnan éjfél és egy óra között ment el egy ott dolgozó szerint. Vasárnap járókelők találtak rá a holttestére.

Folyamatban van a nyomozás

A férfi testvére elárulta, hogy folyamatban van ugyan a nyomozás, de ő szeretné tájékozódni, hogy hátha tudja valaki, mi történt azon az éjszakán. A rendőrök annyit mondtak a Boon.hu számára, hogy a rendkívüli haláleset körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a Miskolci Rendőrkapitányság. Ennél többet azonban nem árultak el.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó: MTI/Illusztráció