Meghalt egy 70 éves rudabányai férfi szombaton reggel nyolc óra után Kazincbarcika és Rudabánya között az autójában.

Végzetes rosszullét

Halálos balesettel indult az április Borsodban. Egy 70 éves férfi az autójával árokba borult, és életét vesztette. Később kiderült: egy rosszullét volt a tragédia okozója. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Már vizsgálódik a rendőrség

A vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén megerősítették a boon.hu információit: az elsődleges adatok szerint a férfi rosszul lett, ezért haladt le az autóval az útról. A rendkívüli halálesetet vizsgálja a rendőrség, tették hozzá.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megpróbálták újraéleszteni

Úgy tudjuk, a kiérkező mentősök próbálták újraéleszteni a férfit, azonban igyekezetük nem járt sikerrel, így a helyszínen életét vesztette.

Sok a bizonytalanság

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy fiatalember holttestét találták meg Miskolcon, a Testvérvárások útja és Középszert összekötő lépcsősornál. A halott férfi családja a közösségi oldalon fordult segítségért, szemtanúkat keresnek. 

Ez a család kérése

Olyanokat keresnek, akik láthatták a fiatal férfit a halála előtti órákban. Testvére azt írja, szeretné tudni, hogy mi történt vele pontosan. A posztot több miskolci csoportban is közzétették, mellékelve a férfiról és a helyszínről készült fotókat.

Szombaton sörözni volt

A fiatalember az Avasi sörözőben járt szombat éjjel. Onnan éjfél és egy óra között ment el egy ott dolgozó szerint. Vasárnap járókelők találtak rá a holttestére.

Folyamatban van a nyomozás

A férfi testvére elárulta, hogy folyamatban van ugyan a nyomozás, de ő szeretné tájékozódni, hogy hátha tudja valaki, mi történt azon az éjszakán. A rendőrök annyit mondtak a Boon.hu számára, hogy a rendkívüli haláleset körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a Miskolci Rendőrkapitányság. Ennél többet azonban nem árultak el.

Sokan kedvelték

Amikor általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálnak valamit, akkor általában azért teszik, mert a haláleset kapcsán fel sem merült az, hogy az áldozat bűncselekmény miatt vesztette életét. Ebben az esetben is ez a helyzet. Már több százan nyilvánítottak részvétet a gyászoló családnak. A fiatalembert sokan kedvelték. Egyik osztálytársa normális, csendes fiúként írta le.

Veszekedhetett valakivel

Egy szemtanú azt állítja, hogy látta a férfit a Sályi utca 26. szám környékén. Állítólag éppen veszekedett valakivel, ám azt nem tudni, miről ment a vita. A szemtanú szerint durván beszélt az illető az áldozattal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció