Halálos baleset történt Szabolcs megyében, a baleset következtében egy gyalogosan közlekedő férfi életét vesztette.

Gyalogost gázolt el

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. december 17-én 16 óra 33 perc körül Nyírvasvári belterületén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt

A baleset következtében a gyalogosan közlekedő férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt mondja a rendőrség

„Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozott figyelemmel közlekedjenek, és a közlekedési szabályokat mindig tartsák be.” – írják a police.hu oldalán.

Pár napja Nádudvaron gázoltak halálra egy gyalogost

Itt a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy pár nappal ezelőtt halálra gázoltak egy gyalogost Nádudvaron. Mint megírtuk az eset a Fő utcában történt, ahol egy személygépkocsi – eddig tisztázatlan körülmények között – elütött két gyalogost; egyikük a helyszínen életét vesztette. 

Pár napja halálos motorbaleset történt, szintén Nádudvaron

Egy motoros és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtök reggel Nádudvaron, a Fő utcában. A balesetben a motort vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette, derült ki a police.hu tájékoztatásából.

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Rengeteg a gázolás

Itt a Kékvillogó oldalán is már többször számoltunk be hasonló tragédiákrók, december elején például arról írtunk, hogy a vonat gázolt két különböző helyszínen, de ugyanazon a napon. December 5-én ugyanis Debrecen és Apafa között is elgázolt egy embert az Intercity, továbbá a Tatábányál is.

Október végén Mélykútnál történt halálos vonatbaleset

Amint azt a Kékvillogó is megírta jelikopterrel kellett kimenteni a mélykúti baleset áldozatait, akik a október végén belehajtottak egy vonatba. Az autóban négy nő ült, közülük egy a helyszínen meghalt. Az 51-es főúton egy 71 éves nő halt meg.

A vonaton nem sérült meg senki

A személyautó a Kecskemétről Bajára tartó, Kiskunhalasról 6.43-kor továbbinduló InterRégió vonattal ütközött össze. A Mávinform korábbi közleménye szerint a vonaton nem sérült meg senki.

4 nő utazott az autóban

A vonattal ütköző személyautóban ülő négy nő közül egy a helyszínen életét vesztette, egyet pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba. A rendőrség közleménye szerint egy 70 év körüli, román állampolgárságú nő vesztette életét.

Ketten nem tudtak kiszállni az autóból

A személyautóban munkások utaztak. Az autót egy nő vezette. A kocsi műszaki hiba miatt állt az átjáróban, amikor érkezett a vonat. A legfrissebb helyszíni információink szerint hárman, a sofőr és két utas még időben el tudták hagyni a járművet, ketten viszont nem tudtak kiszállni.

Helikopterrel mentették az utasokat

A vonat olyan erővel ütközött az autóval, hogy szinte teljesen szétzúzta. A helikopteres tűzoltók csak úgy tudták kimenteni a túlélőket, hogy a jármű teljes felső szerkezetét levágták.

Két napig nem jár a vonat

A helyszínelés végéig szünetelt a vonatforgalom az érintett szakaszon, Mélykút és Bácsalmás között pótlóbuszokra kell átszállni. A Bátaszék-Baja-Kiskunfélegyháza-Kecskemét között közlekedő vonatok emiatt késnek. Közel fél napos leállásra kell számítani Mélykút és Bácsalmás között utazóknak.

Október közepén vonat és autó ütközött

Szintén itt a Kékvillogó oldalán írtuk meg, egy ember meghalt az október közepi csengelei vasúti balesetben, ami egy vasúti átjáróban történt. A Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó Kárász InterCity vonat egy személygépkocsival ütközött Petőfiszállás és Csengele között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels