Covid-mintavevő öntésekre támadt egy férfi a Somgy megyei Tabon. A rendőrség közleménye szerint a férfit őrizetbe vették.

Fenyegető magatartás

A nyomozás adatai alapján 2021. december 16-án 12 óra 16 perckor az Országos Mentőszolgálat önkéntesei mintavételre érkeztek egy tabi ingatlanhoz, amikor egy helyi férfi odament hozzájuk és erőszakos, fenyegető magatartást tanúsított. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szerinte nem létezik a covid

Az agresszor többek között azzal vádolta őket, hogy előre megfertőzött tesztek vannak náluk, fenntartva ezzel a szerinte nem létező koronavírus látszatát. Mindezek után magából kikelve ütlegelte a szolgálati járművet, ezzel meghiúsítva a házban lévő beteghez bejutást, számolt be róla a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták

A támadót a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták, majd előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra. Az 55 éves férfit a nyomozók közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezt írta a Mentőszolgálat

Az esetről az Országos Mentőszolgálat oldalán is beszámoltak, mint írták „A világ legostobább feltételezése, hogy az Országos Mentőszolgálatnál önkéntesen szolgáló egyetemisták azért mennek mintát venni a Covid-gyanús betegekhez, mert előre megfertőzött tesztekkel szeretnék fenntartani a koronavírus járvány látszatát.”

FRISS!

Követelőzött

„Mégis ezt feltételezte az a Somogy megyei férfi, aki agresszíven támadt tegnap két fiatal mintavevő önkéntesünkre Tabon. A vírusszkeptikus férfi az utcán lépett oda a védőruhába öltözött fiatalokhoz és azt követelte, hogy adják át neki a levett mintákat.”

Ököllel ütötte szolgálati autót

„Erre nem került sor, ezért rájuk támadt! Az egyetemistáknak végül a szolgálati autó nyújtott menedéket, amit a férfi percekig ordítva püfölt ököllel. Miután nem tudta megszerezni a mintákat, saját autójába ülve távozott a helyszínről. Az eset hatalmas felháborodást keltett a bajtársi közösségben. A rendőrök hamar beazonosították, megtalálták és eljárást indítottak a férfivel szemben. Köszönjük a rendőrség hatékony segítségét és a mintavételezésben résztvevők áldozatos munkáját!” – olvasható a bejegyzésükben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu