Szörnyű tragédia történt kedden este a Békés vármegyei Kevermesen. Egy autó elsodort egy gyalogost, aki sajnos még a helyszínen életét vesztette. A napokban már történt hasonló, akkor Debrecenben halt meg egy fiatal lány.

A helyszínen meghalt

A rendőrség tájékoztatás szerint Békés vármegyében, Kevermesen, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcában 2023. augusztus 16-án 20 óra 15 perc körül személygépkocsi gyalogost sodort el. A gyalogos a helyszínen életét vesztette. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta és vizsgálja a baleset okát, körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halálos gázolás Debrecenben

Amint azt a Kékvillogó is megírta Debrecenben, a Böszörményi úton augusztus 14-én fél hat környékén halálos kimenetelű baleset történt. Egy gyalogost elgázoltak, aki a helyszínen meghalt. Mint kiderült egy 19 éves nő volt az áldozat.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tisztázatlan, hogy hogyan történt a baleset

A baleset körülményeiről egyelőre nem lehet tudni semmit. A rendőrség az érintett útszakaszt lezárta a helyszínelés idejére, addig a környező utcákban lehetett kerülni.

Gázolás Dombóváron

A debreceni tragédiát megelőzően pedig Dombóváron is halálra gázoltak egy gyalogost, ott egy, a buszmegállóban várakozó 88 éves férfit ütöttek el.

A sofőr letért az útról

Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért, de a sofőr letért az útról. Éppen akkor várakozott a közeli buszmegállóban egy 88 éves dombóvári férfi. Az autós elgázolta az idős személyt, majd két oszlopnak is nekiment.

A gyalogos elhunyt

Az idős férfi rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében. Bár gyors orvosi segítségben részesült, az életét nem lehetett megmenteni. A férfi a helyszínen elhunyt.

Az autó sofőrje is megsérült

Kiderült, hogy egy 67 éves személy vezette a balesetet okozó autót. Ő is megsérült, ezért kórházba kellett szállítani. A sofőr állapotáról nincs további információ. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Buszmegállóban várakozó gyalogost gázoltak halálra Dombóváron

Kiemelt kép: Illusztráció