A gyalog közlekedő fiatal lányt a Böszörményi úton ütötték el. Megpróbáltak segíteni rajta, de az életét nem lehetett megmenteni, a helyszínen elhunyt. A baleset körülményei tisztázatlanok.

Ma reggel történt

Debrecenben, a Böszörményi úton augusztus 14-én fél hat környékén halálos kimenetelű baleset történt. Egy gyalogost elgázoltak, aki a helyszínen meghalt. Egy 19 éves nő volt az áldozat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tisztázatlan, hogy hogyan történt a baleset

A baleset körülményeiről egyelőre nem lehet tudni semmit. A rendőrség az érintett útszakaszt lezárta a helyszínelés idejére, addig a környező utcákban lehet kerülni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset

Napokon belül ez a második tragédia a környéken

Szombaton arról számolt be a HAON, hogy Debrecen és Hosszúapályi között is történt egy halálos kimenetelű baleset. Akkor egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött a szóban forgó út 7-es kilométerszelvényénél, szintén korán reggel. A személyautó sofőrje beszorult a kocsiba.

A tűzoltóknak kellett kiszabadítani

Az autó sofőrjét a debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, ezt követően átadták a mentősöknek. A mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességben lezárták az utat, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Ez esetről készült beszámoló

A teherautó ment át a másik sávba

Bár a baleset körülményei tisztázatlanok, annyi bizonyos, hogy a kisteherautó sodródott át a szemközti sávba. Ezt követően a két jármű frontálisan ütközött egymással. A személyautó sofőrje nem élte túl a balesetet, többen pedig megsérültek.

Kiderült, ki vezette a személyautót

Az áldozat egy 51 éves sofőr volt. Az ő sérülései olyan súlyosnak bizonyultak, hogy nem tudtak rajta segíteni a mentők, és a helyszínen elhunyt. Megpróbálták ugyan újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Két személyt kórházba szállítottak

Egy nő és egy férfi mellkasi zúzódásokat és horzsolásokat szenvedett. Őket ellátták, majd stabil állapotban a baleseti osztályra szállítottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Riport a halálos baleset kapcsán

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu