Bár már a nyár java része a hátunk mögött van, azért áll még előttünk rengeteg napfénnyel teli forró nap. Így ha úgy érzed, hogy a teraszodra nem ártana egy kis árnyékoló, hogy élvezhető és kibírható legyen a nyár hátralévő része, akkor arra bátorítunk, hogy ne késlekedj döntést hozni!

Biztosan te magad is sok olyan helyen megfordultál a nyári napok folyamán, ahol szabadtéren a napvitorla nyújtott árnyékot. Ha visszaemlékszel ezekre a helyekre, akkor biztosan eszedbe jut az is, hogy milyen kellemes árnyék volt alatta, és milyen fantasztikus volt ott ücsörögni, beszélgetni és limonádét vagy épp koktélt szürcsölni. Mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk, ez a saját otthonodban is megvalósítható?

Kedvező áron hatékony és tartós megoldást keresel?

Mielőtt belevetnéd magad az internet bugyraiba, és elkezdenél részletes piackutatást végezni, szólunk, hogy megelőztünk. Így jutottunk el a Napvitorla webshopba, ahol számtalan megoldást találsz, ha egy árnyékoló a teraszra minden álmod.

A fent említett vállalkozás több mint 10 éves tapasztalatát szőtte bele a termékeibe, így pontosan tudják már azt is, hogy hány grammos, vagyis milyen sűrű szövésű anyag kell ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban lássa el a funkcióját a napvitorla.

Éppen ezért kizárólag 200 gramm/nm anyagsűrűségű termékeket gyártanak, és fontos kiemelni, hogy csupán standard méretekkel dolgoznak, egyedi méretezésre itt nem lesz lehetőséged. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne találnád meg a számodra ideális darabot, hiszen a webshop SunGarden márkájú saját terméke igencsak széles választékban vár a hűsölni vágyókra.

Így aztán csupán a méretet kell meghatároznod, ám érdemes odafigyelni arra a nem elhanyagolható tényre, hogy a fent említett napvitorlák ívesek, vagyis nem a klasszikus négyzet/téglalapot alapul véve kell kiszámolni azt, hogy mekkora területet képesek árnyékba borítani.

De mi lesz a napvitorlával télen?

Jogosan merül fel benned a kérdés, hiszen a napvitorla nem olyan állandó megoldás, mint mondjuk egy klasszikus tető. 

Ez adja egyben azt is, hogy az őszi/téli hónapokra bármikor leszedhető és eltehető. Így még a szokásos élettartamon túl is fogsz tudni vele számolni, vagyis még jobban megéri majd az árát.

A fokozott UV- és szélállóság minden szempontból nagyon fontos, sőt a terhelhetősége is egész magas, így nem kevés ráhullott hóval elbír. Az őszi falevelekkel érdemes azonban óvatos lenni, hiszen akár be is foghatjájk az amúgy nem kényes anyagot.

Ha nincs kedved, időd és vagyonod építkezni!

Talán te magad is körülnéztél egy-egy dühös pillanatodban, hogy mi mennyibe kerülne, ha árnyékos teraszt szeretnél építeni. A mai árak mellett azonban a vérnyomásod feltehetően csak még magasabbra ugrott.

A Napvitorla webshop prémiumminőségű termékei szerencsére gondoskodnak arról, hogy a vérnyomásod helyreálljon, sőt még az árnyékolást is megoldják, így neked nem marad más teendőd, mint hogy élvezd a nyár hátralévő napjait!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.