Egyre népszerűbb dolog egyedi pólót készíttetni, akár magunkat, akár valaki mást szeretnénk meglepni vele. Ám a nagy bökkenő ezzel kapcsolatban az: milyen mintát válasszunk? Hiszen annyi lehetőségünk van!

Nos, aki biztosra akar menni, az a népszerű autómárkákat semmiképp sem hagyja ki a számításból, ezek megtalálhatók a Print Fashionnél a járműves minták között. Vannak köztük igen viccesek is!

Az autó mint státuszszimbólum

Egyáltalán nem ritka manapság, hogy valaki nagy értékű kocsival közlekedik nap mint nap. Az autók régen is a gazdagságot szimbolizálták, és bár napjainkban már hamar hozzá lehet jutni egy kocsihoz, és igen sokféle típus közül válogathatunk, azért a legújabb modellek és a legjobb márkák most is a tehetősebbek birtokában vannak.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy az autó státuszszimbólum manapság. Sok üzletembernek nem is mindegy, milyen kocsit használ, hiszen akár az üzletkötés sikere is múlhat ezen. Vannak persze olyanok is, akik csak álmodoznak róla, hogy egyszer egy négykarikás emblémájú autó lesz az övék, vagy vezethetnek egy menő olasz sportkocsit.

A legtöbb autó fan a pólóján is szívesen megjeleníti a kocsik iránti szeretetét, csodálatát, ezért olyan népszerűek a járműves pólók is a Print Fashionnél. A logós mintákon kívül olyan grafikák is szerepelnek az autó témakörben, amelyek viccesen azt fejezik ki, hogy a gyengébb teljesítményű, öregebb kocsik is érnek annyit, mint a vezető márkák.

Nem csak autós pólók kérhetők!

Érdemes tudni azonban, hogy az oldalon nemcsak autós minták vannak a jármű kategóriában, hanem hajós, repülős, motoros, sőt akár traktoros vagy kamionos rajzok közül is választhatunk. Teherautó-sofőröknek például nagyon ötletes ajándékokat találhatunk itt.

A motorozás szerelmesei is bátran nézzenek szét a Print Fashion oldalán, hiszen jobbnál jobb grafikák közül választhatnak. Kicsit nehéz is a döntés, de érdemes rászánni az időt a legtökéletesebb minta megtalálására. Akinek a poénos szövegek jönnek be, az is talál itt megfelelőt. Például ezt: “Azt hiszed, hogy jól nézek ki? Látnád csak a motoromat!”

Azt is érdemes tudni, hogy a kiválasztott minta nemcsak pólóra kérhető, hanem más ruházati termékre is (atlétára, pulóverre, kapucnis felsőre), de bögre, kispárnahuzat és telefontok is nyomtatható a kiválasztott grafikával.

Hogyan lehet rendelni járműves pólót?

Először mindenképp a mintát válaszd ki az oldalról, de ha nem találod a megfelelőt, tölts fel te magad egyet, és a pólótervező segítségével alkosd meg az egyedi ruházatot. Ki tudod választani a ruha típusát, a méretét és a színét is.

Figyelj a méretekre is, használd a megadott mérettáblázatot, ne megszokásból dönts! Próbáld ki, milyen, ha a ruha mindkét oldalán van minta! Vagy ez már túlzás?

Az egyedi tervezővel még feliratot is szerkeszthetsz a pólóra, kicsinyítheted-nagyíthatod is a mintát. Legyél kreatív! Készíts valóban egyedi pólót magad vagy ismerősöd számára. Pár napon belül már hordhatja is az illető a hozzá illő, járműves felsőt.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.