Pénteken estre riasztották a helyi tűzoltókat a tófürdőhöz, mert egy férfi eltűnt a vízben.

Ittasan gázolt a vízbe

Péntek este fél 6 előtt nem sokkal kapta a riasztást a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság. Azért hívták őket, mert a helyi tófürdőben egy ittas férfi belegázolt a vízbe, majd elmerült, és azóta sem bukkant fel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiürítették a strandot

A helyszínre azonnal búvárok és a kutatószoltálat munkatársai is kivonultak. A strand területét gyorsan kiürítették, amíg a kutatás tartott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szonárt vetettek be

Az önkéntes tűzoltóság közösségi oldala arról tájékoztatott, hogy az egység kiérkezése után megkezdte a felderítést, hogy az eltűnt személyt megtalálják. A jelzett helyet a vízen szonárral átvizsgálták.

Már nem lehetett megmenteni

Így találták meg a férfit, akin már nem lehetett segíteni. A testét az egység segítségével kiemelték a vízből. Majd a területet átadták a rendőrségi helyszínelőknek.

Fotó a helyszínről

Több embert is ki kellett menteni

A Kékvillogó.hu a napokban számolt be arról, hogy több embert is ki kellett menteni a Balatonból az év legforróbb hétvégéjén. Sajnos nem mindegyik újraélesztési kísérlet zárult sikerrel. A vízi mentőknek Balatonlellén, Balatonkenesén és Siófok térségében is volt dolguk.

Fejest ugrott a kutyás strandon

És a délegyházi kutyás strandon is kis híján tragédia történt. Amint azt megírtuk, egy férfi meggondolatlanul ugrott fejest az 1,8 méteres vízbe, majd eszméletlen állapotban húzták ki a partra. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre a balesetet követően.

Újra kellett éleszteni

A helyszínről származó információk szerint a férfi válságos állapotba került. A helyszínen újra kellett éleszteni.

Eltűnt

Siófokon pedig július végén napokig keresték azt a 20 éves fiatalt, aki egyik fiatal barátjával ment a Balatonra, és a délutáni strandolás közben veszett nyoma, miután bement a vízbe.

Nem bukkantak rá

A fiatal eltűnését rögtön jelezték és keresni is kezdték. Ismerősei értesítették a rendőröket, de ők sem bukkantak rá a férfira. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és fotó a szövegben: Facebook/Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság