Azt mondják, nem hibáztatható senki. A család teljesen összeomlott a tragédia után, a temetésig virrasztanak.

Csak játszottak az udvaron

Ahogy arról korábban a Kékvillogó.hu is beszámolt, szétrágott egy lufit, emiatt halt meg egy féléves kislány egy szabolcsi településen. A kicsi a testvéreivel volt kint az udvaron, az anyja pár percre szaladt be a házba. Ekkor történt a tragédia.

Szétrágta a lufit

Nagyobb testvére ugyanis egy vízzel töltött lufit adott a kislány kezébe, aki rágni kezdte. Kiharapta, a lufi darabkáját pedig véletlenül lenyelte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudták kivenni a szájából

A kétségbeesett anya a gyerekkel a karjában próbált segítséget kérni a szomszédoktól. Ők látták, mennyire komoly a helyzet, és mindent megtettek azért, hogy kihúzzák a lufidarabot a gyermek szájából. Sajnos, nem sikerült.

Egy órán át küzdöttek az életéért

A szomszédok elmondása szerint amíg a mentők meg nem érkeztek, addig próbálták újraéleszteni a kicsit. Aztán mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, egy órán át küzdöttek a gyermek életének megmenéséért, sajnos sikertelenül.

Képtelenek felfogni

A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Bujon élő család teljesen összetört az eset után. A Ripostnak most nyilatkozott az egyik családtag. Azt mondta, egyelőre képtelenek felfogni a történteket.

Virrasztanak

„Minden nap virrasztunk a temetésig, teljesen összeomlottunk mindannyian, nem tudjuk abbahagyni a sírást. Egy szörnyű baleset történt, amiről senki sem tehet” – fogalmazott.

Öt évet is kaphat

Az asszonyt a történtek után elvitték a rendőrök. Vallomást nem tett, gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, akár 5 év börtönbüntetésre is ítélhetik.

Megfelelően gondoskodnak a gyerekekről

A pár három gyermeket nevelt szeretetben: a négyéves Sanyikát, a kétéves Denisszát, és a hét hónapos Melisszát. A szülők a helyiek szerint mindig is megfelelően gondoskodtak róluk. Ugyan a házuk nem mondható kastélynak, mégis tiszta és igényesen rendezett. A kertjüket megtöltik a gyerekjátékok.

Nem felelőtlen szülők

Egy helybéli is védelmébe vette a szülőket. Azt mondta, hogy „Erzsébet és Sándor egyáltalán nem felelőtlen szülők. Az anya rengeteget foglalkozik a gyerekekkel, az édesapa pedig két munkahelyen is helytáll, hogy a családját tisztességesen eltartsa. Futárkodik, és egy kukásautón is dolgozik” – árulta el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció