Amint arról a Kékvillogó is beszámolt egy 71 éves férfi miután valószínűleg megölte feleségét meztelenül autóba ült és nekihajtott egy teherautónak, nem élte túl az ütközést. Az eset Dörgicsén történt, Veszprém megyében, az ügy pedig úgy néz ki tovább bonyolódik, mert nagyon úgy fest, hogy a házban, ahol a férfi felesége bent égett, a 15 éves lányuk is ott volt, aki szintén meghalt.

Gyilkosság majd öngyilkosság

A balesetet megelőzően Gábor és neje háza teljesen leégett, a romok között megtalálták az asszony holttestét. A férfi a jelek szerint megölte élete párját, felgyújtotta a hegyoldalban lévő ingatlant, majd kocsiba ült és ilyen furcsa módon végzett magával – írta akkor a Blikk.

Mégsem élte túl a lányuk?

A pár kamaszlánya a tragédia időpontjában kollégiumban volt. Az épület teljesen megsemmisült, szó szerint porig égett – írtuk korábban, ám most mégis úgy tűnik, hogy a pár 15 éves lánya mégiscsak a házban volt. A 112press információi szerint ugyanis a tűz oltásakor valójában két nő holttestet találtak, ezt egy, a családhoz közel álló személy erősítette meg a lapnak. Az egyik a ruha nélkül vezetve teherautó alá hajtó Cs. G. felesége, a másik holttest pedig a közös, 15 év körüli lányuk, Bár az első híradások szerint ő veszprémi kollégiumban volt a tűzeset idején, azonban a lap úgy tudja, hogy egy nappal korábban haza utazott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Az ismerősök döbbenten állnak az eset előtt

A lap az is írja, hogy a közeli ismerőseik is döbbenten állnak a történtek előtt és nem tudják elképzelni, hogy Cs. G. végzett volna a családjával a halálos autóbalesete előtt. A férfi tudomásuk szerint nem volt agresszív a családjával, nem fenyegetőzött.

Szerette feleségét

Nekem úgy tűnt, hogy a feleségét rajongásig szereti, mindig ölelgette, amikor lejöttek a falu kisboltjába. Mondjuk azt be kell vallanom, picit mindketten furcsák voltak, valami harmonikus energiákról beszéltek és ehhez kapcsoló tárgyakat árultak – erről az egyik helyi beszélt még a Blikknek korábban.

Misztikus dologban hittek

Olyan cuccokat, amitől helyreáll az ember lelki békéje. Úgy tűnik, a férfira mégsem hatottak a saját kütyüi – fogalmazott ironikusan a lakó.

Ez is érdekelhet:

Harmonikusnak kellett volna lenniük

A megrogyodt férfi orgon energia használatával és annak megismertetésével foglalkozott. Ennek lényege: károsnak vélt energiákat, mikrohullámokat tisztít meg orgonit kristály segítségével. Az ő álláspontja szerint a használók otthona harmonikusabbá válik és egészségesebben élhetnek.

Az orgon energia

Az orgon energia fogalmáról, mint feltételezett univerzális életerőről, Wilhelm Reich írt először az 1930-as években. Később a szexuálpszichológus Freud arról értekezett, hogy ennek megbomlása szexuális zavarokhoz is vezethet.

Tévéműsorban is szerepeltek

A férfi amúgy többféle harcművészetben is jártas volt, némelyiket oktatta is. Nem csak a testét, a szellemét is pallérozta: filozófiát hallgatott, közben pedig több műszaki iskolát is elvégzett. Feleségével együtt több televízió műsorban is szerepelt, ahol az orgon energia jótékony hatását hirdették.

A faluban nem értik

Egyszerűen felfoghatatlan, hogy a felesége ellen fordult, hiszen még ebben az energia dologban is mindketten hittek.

A feleség vissza akart fordulni?

Talán az asszony nem akart valami szélsőséges irány felé elmenni és ezért gerjedt éktelen haragra férfi – vélekedett egy ismerős, ám jó esély van rá, hogy pontosan sosem derül ki, mi is történt Dörgicsén 2021. október 20-án, hajnalban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: 112press.hu