A 18 éves miskolci férfit azzal gyanúsítják, hogy egy prostitúciós tevékenységet folytató lánytól rendszeresen elvette jövedelmét.

A nőket igazoltatták

Miskolcon, a Selyemrét városrészen 2021. november 5-én a délelőtti órákban a rendőrök két nőt igazoltattak. Az egyenruhások megállapították, hogy a 22 és a 17 éves lányok a testük áruba bocsátásának céljából tartózkodnak ott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiderült, ki a futtató

Hamarosan az is kiderült, hogy a 17 éves fiatal keresetének felét átadja N. Dániel részére, aki a kuncsaftokkal tárgyal, illetve védelmezi őt. A 18 éves férfit a járőrök egy közeli utcában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyermekprostitúció kihasználása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók kihallgatták; tagadta a bűncselekmény elkövetését, írja a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őrizetbe vették

Az eljárást – N. Dániel őrizetbe vétele mellett – a Miskolci Rendőrkapitányság folytatja, és kezdeményezi a férfi letartóztatását, egyben intézkedett a 17 éves lány ideiglenes védelembe vételére is.  

Az egyik nő ellen is eljárás indult

A 22 éves helybéli nővel szemben tiltott prostitúció elkövetése miatt szintén eljárás indult, szabálysértési őrizetbe vétele megtörtént, bíróság elé állítása folyamatban van.

Budapesten is elfogtak egy férfit

Itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk róla, hogy éveken át kényszerítette prostitúcióra az élettársát egy férfi Budapesten, ezenfelül pedig többször súlyosan bántalmazta, folyamatosan fenyegette a fiatal nőt, aki végül így tudott elmenekülni.

Emberkereskedelem

Mint megírtuk emberkereskedelem, súlyos testi sértés, kapcsolati erőszak bűntett és más bűncselekmények gyanújával folytatott eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitányság N. Rafaellel szemben.

Kényszerítette

A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi éveken át prostituáltként dolgozó élettársával tartatta el magát. Többször súlyosan bántalmazta a 27 éves nőt, aki hiába akart felhagyni a tevékenységgel, a férfi életveszélyesen megfenyegette őt és családtagjait, számolt be róla a rendőrség oldala.

Sakkban tartotta

Azzal is sakkban tartotta az asszonyt, hogy ha nem tesz eleget követeléseinek, eladja őt egy másik futtatónak – sőt a nő fiatalkorú húgát is prostitúcióra kényszeríti.

Így kért végül a nő segítséget

A megfélemlített élettárs végül 2020 novemberében kért segítséget a rendőrségtől, amikor a férfi úgy megverte, hogy a nőnek eltört a keze. Az erzsébetvárosi nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki azóta is letartóztatásban volt.

Az ügyészségre került az ügy

A 7. Kerületi Rendőrkapitányság az eljárás vizsgálati szakaszát most fejezte be, a keletkezett iratokat az ügyészségre küldték meg.

​Számtalan eset

A prostitúcióra való kényszerítés sajnos egyáltalán nem ritka, nemrégiben itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk arról, hogy egy súlyosan mentálisan sérült magyar nőt kényszerített prostitúcióra Ausztriában egy budapesti pár. Se enni, se inni nem adtak az áldozatuknak, továbbá minden pénzét elvették. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu.