A rendőrség honlapja nemrégiben arról számolt be, hogy egy dörgicsei családi háznál történt tűzesetről érkezett bejelentés hozzájuk 2021. október 20-án 9 óra 45 perckor. A kiégett ingatlanban emberi maradványokat találtak, ám akkor még nem is sejtették, hogy egy egészen elképesztő gyilkossági üggyel lesz majd dolguk.

Megölte a feleségét?

Az esetről a Blikk számolt be, mint írják a házban – mielőtt felgyújtották volna – gyilkosság történt, Cs. Gábor ölhette meg a feleségét, majd gyújthatta rá a házat a nőre, a férfi pedig pedig ezt követően kocsiba, karambolozott és meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jártas volt a harcművészetekben

A lap azt írja, hogy Cs. Gábor egyebek között t speciális alapanyagból készült drágakövek, ősi szimbólumok felhasználásával készült, pozitív energiákat bevonzó, negatív energiákat átalakító tárgyakat és ékszerek értékesített. Emellett a harcművészetekben is jártas volt: tizenkét éves kora óta foglalkozott különböző küzdősportokkal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Emberi maradványok

Az eset körülményei nem teljesen tisztát, ami biztos, hogy a rendőröket szerda reggel riasztották a dörgicsei háznál történt tűzesethez. A kiégett ingatlanban emberi maradványokra bukkantak, a police.hu közleménye szerint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Ebbe a kamionba rohant bele:

Fotó: 112press.hu

Karambolozott és meghalt

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi feleségének a maradványait találták meg. Az ügy további érdekessége, hogy a ház tulaja, a tragédiát követően az autóba ült, majd az otthonától mintegy hatvan kilométerre, Nemeskeresztúr közelében, a Mitsubishi terepjárójával váratlanul áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből érkező aszfaltszállító teherautóval. A 112Press beszámolója szerint a 71 éves férfi teljesen meztelenül vezetett. Cs. Gábor a helyszínen szörnyethalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezzel az autóval balesetezett:

Fotó: 112press.hu

Itt történt a baleset:

Fotó: 112press.hu

Kiemelt kép: 112press.hu