Az autós a tiltás ellenére hajtott a sínekre, ahol egy tehervonattal ütközött még szombat este Debrecenben. A vonat több száz métert tolta a taxit, mire végre meg tudott állni.

Kórházba vitték

Halálos baleset történt Debrecenben, amikor egy taxis és egy vonat ütközött. A mentők egy 38 éves férfit vágtak ki a roncsból. Életveszélyes sérülésekkel szállították a kórházba.

A férfi végül elhunyt

A sofőrön azonban már nem tudtak segíteni a kórházban. Belehalt a súlyos sérülésekbe.

Megbízható sofőr volt

A taxis kollégái megbízható sofőrnek ismerték a férfit. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Éppen kiugrott

Tavaly októberben egy hasonló esetnél szerencsésen megúszta az autós az esetet Cegléd közelében. Akkor a sofőr az utolsó pillanatban ugrott ki autójából.

Nem látta a sötétben

Éppen egy kanyarban előzött egy kamiont az autós. A sötétben azonban nem látta, hogy egy vasúti átjáró van.

Sokáig tolta az autót

A sofőr nekihajtott a vonat egyik kocsijának. A szerelvény a debreceni balesethez hasonlóan több száz méteren keresztül vonszolta az autót.

Szerencsésen megúszta

Az autóban egy személy ült. Szerencséjére még azelőtt ki tudott ugrani a járműből, hogy az nekiment volna egy vasúti berendezésnek.

Éppen, hogy megúszta

Múlt nyáron egy Pécsről Budapestre tartó vonat elé hajtott ki egy teherautó. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte a balesetet.

Nem lehetett volna átmenni

A férfi a debreceni balesethez hasonlóan tilos jelzés ellenére hajtott az átjáróba. A sofőr szerencséje az volt, hogy lassan ment, így csak a jármű elejének csapódott a vonat.

Kiemelt kép: Az összeroncsolódott autó – Forrás: rtl.hu