Az utolsó pillanatban kiugrott az autóból az a sofőr, akinek autója egy vonattal ütközött vasárnap este Cegléd közelében. A Volvo a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, nagy mázlija volt a sofőrnek, hogy megúszta.

Belehajtott a vonatba

Tehervonatnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap este a 40-es út 30-as kilométerénél, Cegléd közelében, a Kecskéscsárda vasúti átjáróban.

Kanyarban előzött

A Volvo vezetője a kanyarban előzött egy kamiont. A sötétben nem látta, hogy a közelben egy vasúti átjáró van, ahol éppen egy vonat haladt – írja a 112press.hu.

Nekihajtott a vonatnak

Az autós nekihajtott a vonat egyik kocsijának, amely több száz méteren keresztül vonszolta az autót.

Kiugrott az autóból

A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki még azelőtt kiugrott az autóból, mielőtt az autó nekicsapódott egy vasúti berendezésnek.

A jelzőlámpa is kitört

A vonat több száz méteren keresztül vonszolta magával a roncsot, eközben egy vasúti jelzőlámpát is kitört a helyéről. Az autót pedig teljesen összeroncsolta.

Senki nem vette észre a balesetet

A helyszínelés ideje alatt a mozdony vezetője elmondta, hogy nem vette észre a balesetet, ezért nem állt meg. A következő állomáson figyelmeztették, hogy baleset történt.

Megállt a vonatközlekedés

A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd kézi erővel eltávolították a sínekről a teljesen összetört járművet. A műszaki mentés ideje alatt szünetelt a vasúti közlekedés az érintett szakaszon.

Kiemelt kép forrása: 112press.hu