Halálra gázolt a vonat egy embert Komárom-Esztergom megyében. A 66 éves nő éppe a peront takarította, amikor elsodorta a szerelvény.

Halálos gázolás

Nem sikerült megmentetni annak a 66 éves nőnek az életét, akit hétfő délelőtt gázolt halálra egy Budapestről Hegyeshalom felé tartó gyorsvonat a Komárom-Esztergom megyei Szárliget térségében.

A peront takarította

Az idős asszony éppen a peront takarította, amikor egy átjáróban vélhetően figyelmetlen volt. A vonat hiába próbált vészfékezni és hangjelzést adni, már nem tudott megállni.

EZ IS ÉRDEKELHET! Majdnem meghalt az asszony, miután bejelentette, hogy el akar válni férjétől

Leszállították az utasokat

Az Index érdeklődésére a rendőrség és a katasztrófavédelem is megerősítette a tragédia tényét. A tatabányai tűzoltók érkeztek biztosítani a helyszínt, akik segítettek leszállítani azt a körülbelül hatvan embert is, akik a vonaton utaztak.

Helyreállt a közelekdés

A MÁV tájékoztatása szerint a helyszínelés ideje alatt csak egy vágányon közlekedtek a vonatok, így akár fél órás kérésekkel is számolni kellett hétfő délelőtt. Kora délután azonban helyreállt a rend, és újra fennakadás nélkül járnak a vonatok.

Vizsgálják a baleset körülményeit

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Bicikliző fiúkat sodort el a vonat

Nemrég írtunk arról, hogy egymást mentette két gyerek a száguldó vonat elől Győr egyik városrészén, miután a síneken próbáltak átkelni. Nagy szerencséjük volt a fiúknak, csak a biciklijük bánta. A Kekvillogo.hu cikkét ide kattintva tudod elérni.

Fülhallgató miatt halt meg egy 14 éves lány

Szeptemberben Budapesten egy 14 éves lányt gázolt halálra a vonat. A fiatal diák éppen iskolába ment, amikor zenét hallgatott, így vélhetően nem hallotta, hogy közeledik felé egy szerelvény. A teljes cikket ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: illusztráció