Miután őrjöngve megverte lovászát Pintér Tibor, a rendőrségi feljelentés hallatán a férfi autójának is nekiesett – legalább is ezt állítja annak a lovász barátja. A színész tagadja a vádakat, a rendőrség azonban nyomozást indított.

Rendőrök vitték el Tenyát

Amint arról a Kekvillogo.hu is beszámolt, rendőrök vitték be Pintér Tibort, miután komoly verekedésig fajuló összetűzésbe keveredett az egyik alkalmazottjával, egy lovásszal, aki fel akart mondani a szigetszentmiklósi lovardájában.

Kiborult, állítólag megverte

Tenya ezen állítólag annyira felhúzta magát, hogy a Blikk szerint nekiesett a férfinak és nem csupán agyba-főbe verte, de még az iratait is elvette.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Nyilatkozott a lovász barátja

A Blikk megtalált azt a férfit, aki jó barátja a megvert lovásznak. Egyébként Pintér Tibor lovardájában másról sem beszélnek az alkalmazottak, csak arról, hogy hogyan esett neki az alkalmazottjának a színész.

Mindenki fel van háborodva

A férfi azt mesélte, hogy mindenki fel van háborodva. A lovász egyébként kaszkadőrként dolgozik. A férfi valóban felmondott a színésznél, ezen kezdtek el vitatkozni.

EZ IS ÉRDEKELHET!

Saját apjától szült gyermeket a 14 éves szabolcsi lány: anyja elhagyta a 6 gyermekes családot, szerelmes lett egy másik férfiba

Tenya őrjöngött

„Tenya őrjöngve ütötte a lovászt, aki csak állta a pofonokat. Ő egyébként harcművész, még szerencse, hogy az ilyen sportágakat űzőkre jellemző a hatalmas önuralom, szerintem ezért nem ütött vissza. Ki tudja, mi történt volna akkor…” – mondta a lovász barátja.

„Befejezted?”

Miután Tenya abbahagyta az ütlegelést, a férfi nyugodtan csak ennyit kérdezett: „Befejezted?” Később pedig közölte vele, hogy akkor megy a rendőrségre, és feljelentést tesz.

Az autójának is nekiesett

A feljelentés azonban csak olaj volt a tűzre, az igazgató úgy begurult, hogy nekiesett a lovász autójának is, és még az iratait is elvette tőle. A Blikk úgy tudja, hogy a dolgozót lelkileg nagyon megrázta az eset, és valóban a rendőrséghez fordult segítségért, az iratait is ott kapta vissza.

Sokan felmondanak

A lovardában azt mesélték, hogy igazgató dolgozói között nem ez volt az első konfliktus, de eddig egyik sem fajult idáig. A korábbi alkalmazottak ennél sokkal hamarabb felmondtak, elég gyakran cserélődnek az emberek az istállója körül, ez is sokat elárul.

NE HAGYD KI!

“Mintha egy szellemet láttam volna a sötétben, fékezni sem tudtam” – megszólalt a kamionsofőr, aki halálra gázolt egy gyalogost az M5-ös autópályán

Pintér Tenya nem nyilatkozik

A lap megkereste Pintér Tibort is, de a színész nem akart nyilatkozni, mindössze annyit mondott, hogy ez az egész egy nagy hazugság. A rendőrség azonban lopás, rongálás és testi sértés miatt folytat ellene továbbra is vizsgálatot.

10 éve alapította színházát

Pintér Tibor 2010-ben indította el a Nemzeti Lovas Színházat. Jelenleg körülbelül 20 lóval dolgoznak, amelyek állandó szereplői a daraboknak, nem egy hangos sikert aratott az elmúlt években. Eddigi legnépszerűbb előadásuk a Honfoglalás című rockopera volt, amelyben 40 lovas és 50 egyéb szereplő játszott, átlagosan 30 lóval dolgoztak.

Kiemelt kép: Pintér Tibor – Forrás: Nemezti Lovas Színház