Halálra gázoltak egy gyalogost Budapesten, a 11. kerületben vasárnap nemsokkal dél előtt. Hajnalban az M5-ös autópályán szaladt át egy férfi, amikor elütötte egy kamion. A férfi a helyszínen meghalt.

Gázolás Újbudán

A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy busz vasárnap 10 óra 48 perckor Budapesten elütött egy embert.

Meghalt a gyalogos

A gyalogost a Fehérvári úton gázolták el, aki olyan súlyosan megsérült, hogy az a helyszínen meghalt. A helyszínelés jelenleg is tart, az utat teljesen lezárták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az M5-ös autópályán is gázolás történt

Gyalogos férfit gázolt halálra egy személyautó az M5-ös autópályán Kecskemét határában, vasárnap hajnalban.

Az úton akart átszaladni egy férfi

Szeged felé tartott egy román autó, amikor a sötétben elütötte az úton átszaladó férfit, aki az ütközéstől a külső sávba repült, és az aszfaltra zuhant. A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők az életét már nem tudták megmenteni.

Megszólalt a kamionos

A gépkocsit vezető román sofőr elmondta, hogy egy pillanat alatt történt minden és mintha egy szellemet látott volna a sötétben, fékezni sem volt ideje. Feleségével és két éves gyermekével Németországból tartottak hazafelé, amikor a baleset megtörtént, nekik nem esett bajuk. Az M5-ös ezen szakaszát több órára teljesen lezárták, a forgalmat elterelték.

Ferencvárosban frontális ütközés történt

A 9 . kerületben. Soroksári úton a Hentes utca és a Beöthy utca közötti szakaszon KIA kisteherautó és Opel frontálisan ütközött, mindkét irányba csak a külső sáv járható. A helyszínre gyermekmentő is érkezett.

Kiemelt kép: Fehérvári úti gázolás – Forrás: Facebook/BalesetInfo, belső kép: Soroksári úti baleset – Forrás: Facebook/BalesetInfo