Rendőrök vitték be Pintér Tibort, miután a Blikk információi szerint komoly verekedésig fajuló összetűzésbe keveredett az egyik alkalmazottjával, egy lovásszal, aki fel akart mondani nála.

A lovász bejelentette, hogy felmond

A musical- és operettszínész, a Szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház igazgatója imádja a lovakat, neki is vannak állatai. A Blikk úgy tudja, az egyik lovásza két nappal ezelőtt bejelentette neki, hogy szeretne felmondani.

Kiborult, állítólag megverte

Tenya ezen állítólag annyira felhúzta magát, hogy a lap szerint nekiesett a férfinak és nem csupán agyba-főbe verte, de még az iratait is elvette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy autót is megrongált

Ráadásul nemcsak a férfin vezette le dühét, de az alkalmazott kocsijának is nekiesett és abban is károkat okozott. A rendőrség lopás, rongálás és testi sértés miatt indított vizsgálatot. Pintér Tibor az ügyben nem kívánt nyilatkozni.

Saját színháza van

Pintér Tibor 2002-ben alapította saját utazószínházát Sziget Színház néven Szigetszentmiklóson, melynek darabjait az elmúlt években nagy sikerrel mutatták be az ország számos részén, sőt az országhatárokon túl is. A társulat átlagosan évi 150 előadást játszik.

Két feleség, két gyerek

Első felesége Janza Kata színművész, lányuk Pintér Janka 1988-ban született. Második felesége Nyíri Bea, közös gyermekük Pintér Máté 2006-ban született meg. Tenya 2010-ben megnyerte a Nemzeti Vágta celebfutamát.

Kiveri a biztosítékot

Pintér Tibor rendszeres szereplője a kereskedelmi tévék celebműsorainak, nőkről aklotott véleményével gyakran kiveri a biztosítékot.

Problémásak a 40 év feletti nők

Szerinte a negyven év feletti nők kifejezetten problémásak, szerinte a lovas képzés a nőkben kialakítaná az odaadást, de arról is beszélt már nyilvánosan, hogy lovakkal indítaná be a férfienergiát.

Kiemelt kép: Pintér Tibor – Forrás: Facebook6Pintér Tibor