A közelben hatalmas dugó alakult ki, így aki teheti, annak érdemes lehajtania az autópályáról. Nem csak ez az egy baleset történt ma a sztrádákon, többször kellett vonulnia a rendőröknek és a tűzoltóknak.

Többen megsérültek

A rendőrség közlése szerint szombat este fél hat előtt tíz perccel az M5-ös autópálya 73. kilométerszelvényében, Lajosmizse közelében, Szeged irányába három gépkocsi ütközött. A balesetben három személy megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatalmas a dugó

A helyszínelést és a műszaki mentést a szakemberek teljes útlezárás mellett megkezdték. A forgalom tereléséről, annak haladásáról gondoskodnak. Éppen ezért a rendőrség az arra közlekedők türelmét kéri. A baleset mögött már több kilométeren át feltorlódott a kocsisor.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudni, mi okozta a balesetet

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) azt közölte, hogy az esethez a kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. Azt egyelőre nem közölték, mi vezethetett a balesethez.

Térképen a baleset helyszíne

Tömegkarambol Újpalotánál

Nem csak az M5-ös autópályán történt baleset a mai nap folyamán. Az M3-as fővárosi szakaszán, a Szerencs utca közelében három autó ütközött össze a városközpont felé tartó oldalon nem sokkal háromnegyed 4 előtt. A helyszínelés alatt nagy torlódás alakult ki, azonban a rendőrség már befejezte munkáját a helyszínen.

Rosszul lett, majd letért az útról

Érden pedig egy autós rosszul lett és az árokba csapódott. Mint beszámoltunk róla, szombat délután a 7-es főúton, a Pest vármegyei Tárnok felől, az Ercsi úti körforgalom felé közlekedett egy Reanault Maxity tréler típusú jármű. Az autó letért az árokba, mert a sofőrje rosszul lett.

Sokáig küzdöttek a mentősök

A jármű kidöntött egy jelzőtáblát, és egy útjelzőt. A férfi valószínűleg ki tudott szállni még az autóból, mert a mentők az úttesten próbálták újraéleszteni. Sokáig küzdöttek az életéért, de sajnos nem sikerült megmenteni. 

Nem baleset történt 

A rendőrségi szóvivő szerint a sofőr egyedül utazott az autóban. Nem baleset történt, a haláleset körülményeit a rendőrség az általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja. 

Bedőlt az árokba

Heves vármegyében árokba dőlt kora délután egy autó Demjénben, a Rózsa Ferenc úton. Az oszlop kitört, a jármű vezetőjét a mentők ellátják. Az esethez az egri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínen rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Bedőlt az árokba

Dél környékén szalagkorlátnak ütközött, majd felborult egy személyautó az M0-s autóút 69-es kilométerénél, Fót térségében. Az esethez műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a gépkocsit.

Az osztrák határ közelében is volt baleset

Vasárnap reggel pedig lesodródott az útról, majd árokba hajtott egy személyautó az M1-es autópálya 171-es kilométere közelében, Hegyeshalom térségében, a határ felé vezető oldalon. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A balesethez a mentők is kiérkeztek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)