Sokáig próbálták újraéleszteni a mentők azt a férfit, aki autójában lett rosszul a 7-es főúton, Érdnél. A férfi életét nem sikerült megmenteni. Kedden egy taxis halt meg hasonló körülmények közt a Keleti pályaudvarnál. 

Tragédia Érdnél

Amint arról korábban már BudaPestkörnyeke.hu beszámolt, szombat délután a 7-es főúton, a Pest megyei Tárnok felőle, az Ercsi úti körforgalom felé közlekedett egy Reanault Maxity tréler típusú jármű. Az autó letért az árokba, mert a sofőrje rosszul lett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt az autót vezette a férfi

Fotó: Késő Balázs K+Crash Kft.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sokáig küzdöttek a mentősök

A jármű kidöntött egy jelzőtáblát, és egy útjelzőt. A férfi valószínűleg ki tudott szállni még az autóból, mert a mentők az úttesten próbálták újraéleszteni. Sokáig küzdöttek az életéért, de sajnos nem sikerült megmenteni. 

Összetört a tréler

Fotó: Késő Balázs K+Crash Kft.

Nem baleset történt 

A rendőrségi szóvivő szerint a sofőr egyedül utazott az autóban. Nem baleset történt, a haláleset körülményeit a rendőrség az általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja. 

Ellepték a rendőrök a Keleti környékét

Kedden írtunk arról, hogy legalább tíz rendőrautó érkezett a Keleti pályaudvarhoz fél 12 után nem sokkal, miután meghalt egy taxis.  A 48 éves sofőr infarktust kapott. A férfi vezetés közben lett rosszul, ám még félre tudott állni, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

Szívinfarktus okozhatta a halálát

A férfi, miután megállt az autóval, elvesztette eszméletét, és hiába próbálták újraéleszteni, meghalt. A szemtanúk arról számoltak be, hogy a mentősök egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a férfit. Az egyik szemtanú azt mondta, hogy közben „hallani lehetett, mintha a kocsi üresben járna”.

„Egy pici gyermek büszke édesapja volt”

Borsnak a férfi egyik ismerőse beszélt arról, hogy az áldozat még csak 48 éves volt. „Pityu remek ember volt, egy pici gyermek büszke édesapja, fantasztikus és keményen dolgozó ember” ~ mondta, hozzátéve, hogy már majdnem három évtizede taxisként dolgozott, szerette és tisztességgel végezte a munkáját.

Gesztesi Károly 2020-ban halt meg

Gesztesi Károly 2020 január 4-én Budapesten, a Nyugati pályaudvar közelében, a Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni a színészt, az orvosok nem jártak sikerrel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a 7-es főúton – Forrás: Késő Balázs K+Crash Kft.