A Pásztói Rendőrkapitányságra május 14-én, 13 óra 15 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy jobbágyi ingatlanba ismeretlen elkövetők betörtek. A riasztást követően a pásztói rendőrök a helyszínen elfogták a jobbágyi férfit és fiatalkorú társát.

Betörtek egy házba

Május 14-én, 13 óra 15 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy jobbágyi ingatlanba ismeretlenek betörtek. A tettesek felkészültek a lopásra, ugyanis egy talicskát magukkal is vittek, hogy majd eltolják az ellopott tárgyakat, azonban a szállító eszközre nem volt szükségük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jobbágyi ingatlanba mentek lopni

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Talicskával mentek

A 35 éves jobbágyi férfi és 17 éves miskolci lány társa egy talicskát vitt a Jobbágyi településen lévő – jelenleg lakatlan – ingatlanhoz. A nyitott kapun és bejárati ajtón át bejutottak a ház garázsába, ahonnan három radiátort akartak ellopni, és ezeket a talicskába is tették.

Ezeket a radiátorokat tolták volna el a talicskával

Megzavarták őket

Lopásukat azonban megzavarta a bejelentő, aki a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen is tartotta a fiatal tolvajokat. A rendőrök a tetten ért 35 éves jobbágyi férfit és 17 éves miskolci társát a helyszínen elfogták.

Így helyszíneltek a nyomozók

Lefoglalták a talicskát

Ez is érdekelhet

Lopás miatt kihallgatták őket

Az egyenruhások mindkét tettest elfogták, majd a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították őket. Ezt követően a nyomozók lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszínelés – Forrás: Police.hu