Kamerafelvételen látható, ahogy egy férfi a talált bankkártyájával igyekszik minél több terméket megvásárolni egy debreceni dohányboltban. A rendőrök a férfi beazonosításához a lakosság segítségét kérik, a vásárlásról pedig egy videót is megosztottak, amelyet a cikk végén nézhetsz meg.

Talált bankkártyával vásárolgatott

A Debreceni Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének a gyanúja miatt rendelt el nyomozást, miután egy férfi egy talált bankkártyával több boltba is elment vásárolni. A rendőrségi videón tisztán látható, ahogy a férfi igyekszik minél több terméket összevásárolni egy dohányboltban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Debrecenben költötte el a pénzt

Így jutott hozzá a kártyához

A rendőrség információi szerint a férfi 2020. november 25-én talált egy elhagyott pénztárcát, amelyből kivette a bakkártyát, majd azzal azonnal el is ment több boltba is vásárolni. Ugyanakkor a férfinek nem volt szerencséje, mert a cselekményéről a biztonsági kamerák felvételt készítettek.

Lekapta a kamera

Fotó:Police.hu

Segítse a rendőrök munkáját!

A debreceni rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), valamint tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, továbbá a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Ez is érdekelhet

Korábban egy lezáratlan autóból loptak

Mint korábban megírtuk, egy tolvaj Komárom megyében, Dorogon sétált oda egy lezáratlan autóhoz, amelyből kilopott egy pénztárcát. Az autó tulajdonosa nem tudta megakadályozni a lopást, hiszen ő egy boltban segédkezett, árukat cipelt.

1000 forintot lopott

Ennek a tolvajnak azonban nem volt nagy sikere, ugyanis a kocsiból kilopott pénztárcában – a sofőr iratain kívül – mindössze 1000 forintot talált. Az ügyészség viszont megbüntetné a pénztárcatolvajt: indítványozták, hogy a büntetett előéletű férfit kötelezzék közérdekű munka elvégzésére.

Ő vásárolgatott Debrecenben a talált bankkártyával

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A rendőrség által keresett férfi – Forrás: Police.hu